Vampire: The Masquerade laajenee omaksi veriseksi battle royale -räiskinnäkseen – taustalla The Division- ja Hitman-konkareita

Pelistudio Sharkmobilla on työn alla pari muutakin kunnianhimoista hanketta.

1.11.2020 14:05

Urbaani fantasiasarja Vampire: The Masquerade on saamassa oman battle royale -pelinsä. Sellaisen paljasti viikonloppuna vuonna 2017 perustettu ruotsalaisstudio Sharkmob, joka koostuu muun muassa entisistä Massive Entertainment ja IO Interactive -kehittäjistä.

Vuoden 2021 loppupuoliskolle tavoitellulla pelillä ei ole vielä virallista nimeä tai vahvistettuja alustoja, mutta tarjolle luvataan vampyyrien välisiä yhteenottoja Prahan kaduilla ja katoilla. Räiskimään päästään niin yksin kuin joukkueina, eikä erilaisia erikoisvoimia olla tietenkään unohdettu.

Kiusoittelutraileri tulevasta on nähtävissä alta.

Vampire: The Masquerade -projektin ohella Sharkmobilla kerotaan olevan työn alla myös kaksi muuta kunnianhimoista suuren mittaluokan pelihanketta. Toista työstetään yhtiön alkuperäisessä Malmössä sijaitsevassa studiossa, kun taas toisen parissa häärätään uuden Lontoo-studion sisuksissa. Teosten vihjataan olevan toiminnalla ja sosiaalisilla verkkoelementeillä kyllästettyjä kokemuksia.

Lähde: Sharkmob

Lisää luettavaa