Vampyrismi ja brexit levisivät tautisimulaattori Plague Inciin

Plague Inc. Evolvedin tautinen maailma jatkaa kehittymistään. Nyt peliin on tuotu päivitystä, joka lisää siihen vampyyreja ja brexitin.

12.11.2016 17:15

Tautien levitykseen perustuva strategiapeli Plague Inc. Evolved on lähtenyt jälleen laajenemaan. Uusimmalla päivityksellään peli on saanut taas yhden uuden taudin arsenaaliinsa, minkä lisäksi sen ominaisuustarjontaa on samalla muutenkin monipuolistettu.

Uusi Shadow Plagueksi kutsuttu tauti on tällä kertaa niinkin erikoinen tapaus, että se käytännössä muuttaa ihmisiä verta toisistaan imeviksi vampyyreiksi. Vastaansa uusi tauti ei saakaan pelissä vain niitä perinteisempiä tahoja, kuten terveysjärjestö WHO:n, vaan myös temppeliherrat tekevät parhaansa estääkseen taudin leviämisen.

Päivityksen myötä Plague Inc. Evolvedin pelaajat voivat päätyä kohtaamaan nyt myös tilanteen, jossa Iso-Britannia päätyy eroamaan EU:sta. Kuten aiemmin tässä kuussa julkaistussa uusimmassa Footbal Managerissakin, voi niin sanottu brexit tapahtua pelissä monella eri tapaa ja vaikuttaa näin ollen aina hieman erilailla pelin kulkuun.

Toistaiseksi uusi päivitys on saatavilla niin Plague Inc. Evolvedin pc- kuin mobiiliversioihinkin. Konsoleille päivityksen olisi tarkoitus levitä jouluna.

Lähde: Ndemic Creations

Lisää luettavaa