Vampyyrit uhkaavat Skyrimia! Seuraava The Elder Scrolls Online -laajennus näyttäytyy trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Vampyyrit uhkaavat Skyrimia! Seuraava The Elder Scrolls Online -laajennus näyttäytyy trailerilla

8.08.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
1
The Elder Scrolls Online: Stonethorn

The Elder Scrolls Online laajenee taas piakkoin. Stonethorn-lisäosasta nähtiin uusi pelikuvatraileri QuakeCon-tapahtumassa. 

Stonethorn jatkaa vuodenmittaisia Dark Heart of Skyrim -seikkailuja. Tällä kertaa Skyrimia ja mahdollisesti koko Tamrielia uhkaa vampyyrisalaliitto, jonka keskiössä ovat leidi Thorn ja alkemisti Arkasis. 

Lisäosa tuo mukanaan kaksi uutta luolastoa: Stone Gardenin ja Castle Thornin. Ne ovat osa isompaa tarinankaarta, jota on kerrottu jo aikaisemmissa Harrowstorm- ja Greymoor-lisäosissa. Aikaisempia osia ei ole kuitenkaan pakko pelata ennen Stonethornia, vaan pelaajat voivat halutessaan hypätä suoraan uusimman lisärin pariin. Tulossa on myös luonnollisesti uusia tehtäviä ja juonikuvioita. 

Stonethorn julkaistaan 24. elokuuta Windows-koneille, Macille ja Google Stadialle. PlayStation 4- ja Xbox One -versioihin se saapuu 1. syyskuuta. ESO Plus -tilaajat saavat sen ilmaiseksi ja muut pelaajat voivat ostaa sen erikseen. 

The Elder Scrolls Online on tällä hetkellä pelattavissa ilmaiseksi. Maksuton kokeilujakso päättyy 19. elokuuta. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Muistan kun Skyrim julkaistiin ajatelleeni, että seuraava (yksinpelattava) TES tulee siinä 2015-2016 tienoilla. Joke's on me.

Nostoja