Vangitsevan kauniita kuvankaappauksia julki uuden Tomb Raiderin pc-versiosta / Uutiset / pelaaja.fi

Vangitsevan kauniita kuvankaappauksia julki uuden Tomb Raiderin pc-versiosta

25.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Vangitsevan kauniita kuvankaappauksia julki Rise of the Tomb Raiderin pc-versios

Rise of the Tomb Raiderin pc-julkaisu häämöttää vain muutaman päivän päässä.

Verkkoon on nyt rantautunut sylillinen uskomattoman kauniita otoksia, jotka kuvankaappaustaiteilija Duncan Harris on napannut pelin tulevasta pc-versiosta. Galleria sisältää niin yksityiskohtaisia lähikuvia Larasta kuin päätä huimaavia maisemiakin, ja on vaikea uskoa, että pelillä on potentiaalia todella näyttää yhtä upealta.

Harris kuitenkin painottaa sivuillaan, että vaikka kuvien ottaminen vaatii vapaan kameran ja resoluutioiden kanssa kikkailua, mies ei koskaan parantele otoksiaan jälkeenpäin minkäänlaisin kuvankäsittelyohjelmin. Optimoinnista tai suorituskyvystä kuvat eivät toki kuitenkaan kieli, vaan pelikokemuksen laatu jäänee vielä nähtäväksi.

Gallerian voi katsastaa yltä tai suuremmassa resoluutiossa täältä.

Xbox Onelle jo viime vuonna saatu Rise of the Tomb Raider julkaistaan pc:lle tulevana torstaina 28. tammikuuta. PlayStation 4:n omistajat joutuvat kuitenkin odottamaan vuoroaan vielä tämän vuoden loppuun asti.

Lähde: Dead End Thrills, NeoGAF, DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kylläpä se One siis nyt jarrutti tämän pelin potentiaalia. Toki edelleen odotellaan mikä on lopputulos käytännössä.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tuli ostettua just sopivasti MuroBBS:stä 30 eurolla. Joku halus päästä eroon näyttiksen mukana tulleesta koodista, niin mikä ettei :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

My body is ready!

Pc porttauksesta vastaa ilmeisesti Nixxes, joten ihan luottavaisilla mielillä tässä vielä ollaan. Kunpa vaan Nvidian Pascal-kortit tulis jossain vaiheessa, että pääsis tätäkin sitten tykittään kunnolla 4K;na.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä snaketus

Pc porttauksesta vastaa ilmeisesti Nixxes, joten ihan luottavaisilla mielillä tässä vielä ollaan. Kunpa vaan Nvidian Pascal-kortit tulis jossain vaiheessa, että pääsis tätäkin sitten tykittään kunnolla 4K;na.

Nixxes on tuntunut kyllä tähän asti osaavan hommansa, joten aika turvallisin mielin voi lähteä ostelemaan, varsinkin kun ovat rauhassa saaneet työskennellä tuotoksen parissa.

Harmi vain kun tuntuvat yritykset välillä jopa osittain piilottelevan sitä että kuka porttaustyötä oikein tekee.