Vanha Borderlands 2 -laajennus on nyt oma itsenäinen pelinsä – ja se on hetken aikaa ilmainen pc:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Vanha Borderlands 2 -laajennus on nyt oma itsenäinen pelinsä – ja se on hetken aikaa ilmainen pc:llä

9.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, Assault on Dragon Keep, Tiny Tina, Wonderlands, Borderlands 2, Gearbox, Gearbox Software

Borderlands 2:n laajennuksena alkujaan vuonna 2013 julkaistu Tiny Tina's Assault on Dragon Keep on nyt myös oma itsenäinen pelinsä. Gearbox Software ja 2K Games toivat pelin saataville tänään PlayStationeille, Xboxeille sekä Steamiin että Epic Games Storeen.

Itsenäiselle versiolle kertyy hintaa kymmenen euroa. Epic Games Storen kautta pc-version voi lunastaa tosin ilmaiseksi marraskuun 16. päivään asti.

Assault on Dragon Keep toimi aikoinaan fantasisävytteisenä lisäyksenä Borderlands 2:een ja sittemmin ideaa on kätetty pohjana ensi keväänä ilmestyvälle Tiny Tina's Wonderlands -räiskinnälle. Assault on Dragon Keepin itsenäistä julkaisua kaupitellaankin nyt eräänlaisena maistiaisena tulevasta.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Niinhän tämä oli "Peli pelissä". Tästä ei kai saisi pitää... Muistaakseni Pelaajan arvostelussa tässä oli liikaa pilailevia viittauksia muihin peleihin, kuten Dark Soulsiin. Itselleni jäi nolosti mieleen lähinnä Mikki Hiiri -lainaus, minkä perusteella uskallan sanoa, että pilailusta huolimatta pelistä saavat sittenkin enemmän irti viittauksia enemmän tunnistavat.
Olisi varmasti ollut hienoa kokea tämä VR:ssa, mutta siellä olen vasta peruspelin ensi tehtävissä, kun en suostu tajuamaan ettei kaikkea tarvitse uudestaan enää tehdä tai kerätä. Tästä lisäosastakin VR:ssa tulisi varmaan ihan työmaa.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1
Lainaus Erik H.

Niinhän tämä oli "Peli pelissä". Tästä ei kai saisi pitää...

Täh? Kyseinen DLC:hän on yksi pelin parhaimmista, ellei jopa parhain Borderlands DLC ever.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus Markka1

Täh? Kyseinen DLC:hän on yksi pelin parhaimmista, ellei jopa parhain Borderlands DLC ever.

Ylävitoset sille! Päätti ~sarjan kauniilla tavalla, esitteli Butt Stallionin niillekin joista kaikki paitsi Tales of Borderlands on kuraa... Mutta ei kukaan pelaa Borderlandsia.