Vanha kunnon Predator pääsee irti PlayStation 4:llä verkkopeli Predator: Hunting Groundsissa / Uutiset / pelaaja.fi

Vanha kunnon Predator pääsee irti PlayStation 4:llä verkkopeli Predator: Hunting Groundsissa

10.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Uusi Predator-hahmoon pohjautuva peli on paljastunut PlayStation 4:lle. Sony Interactive Entertainment on lyönyt hynttyyt yhteen Friday the 13th: The Game -kehittäjä Illfonicin kanssa tuodakseen alustalleen ensi vuonna Predator: Hunting Groundsin.

Predatorin oma peli seuraa ainakin osittain Friday the 13th -pelin mallia, sillä kyseessä on verkkopeli, jossa yksi pelaaja ohjastaa Predatoria ja muut tämän metsästyslistalla olevia sotilaita. Sotilaiden tarkoituksena ei ole kuitenkaan vain lahdata pusikoissa hiippailevaa tappajaa, vaan näillä on myös tavoitteita, jotka olisi tarkoitus saada täytettyä, mikäli otteluja haluaa voittaa.

Varsinaista pelikuvaa Predator: Hunting Groundsista ei ole vielä saatavilla. Kevyttä tunnelmointia on tarjolla kuitenkin julkistustrailerilla.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Ok, no tämä kuulostaa lähtökohtaisesti erittäin lupaavalta. Äänimaailmakin kuulosti hyvin autenttiselta tuossa trailerissa, mutta miksi sotilaat ovat geneerisiä nykyajan Cod-tyylisiä solttuja, eivätkä paidattomia kehonrakentajia??

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Megaman

Ok, no tämä kuulostaa lähtökohtaisesti erittäin lupaavalta. Äänimaailmakin kuulosti hyvin autenttiselta tuossa trailerissa, mutta miksi sotilaat ovat geneerisiä nykyajan Cod-tyylisiä solttuja, eivätkä paidattomia kehonrakentajia??

Minäkin odotin kunnon arska meininkiä, mutta nykysoltut..nähty jo. Kun olisi ns original predatorin (siis ellun) maisemissa ja niillä aseilla ja vielä PC:lle niin kyllä kelpaisi.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Tulee aika vahvasti Evolve mieleen. Aikalailla homma kusi sen kanssa, niin en usko tämän pelin voimaan yhtään, tietenkin toivon että nyt olisi otollisempi aika, kun on noin iso lisenssinimi kuitenkin kyseessä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Evolven jälkeen on tullut useampikin peli, joka on samalla idealla ymmärtääkseni toiminut ja otettu vastaan paremmin. Ei ehkä mitään suuren yleisön hittejä mutta käsittääkseni pelaajia niillä on. Evolven epäonnistuminen ei siis ole varsinaisesti merkki muusta kuin että pelit voivat epäonnistua.

Nostoja