Vanhat Burnout-kehittäjät käynnistivät uuden autopelinsä työstämisen / Uutiset / pelaaja.fi

Vanhat Burnout-kehittäjät käynnistivät uuden autopelinsä työstämisen

28.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Entisistä Burnout-kehittäjistä koostuva brittistudio Three Field Entertainment on ryhtynyt virallisesti työstämään omaa autopeliään. Tieto on tullut julkisuuteen suoraan studion perustajäseniin lukeutuvan Alex Wardin Twitter-tililtä varsin lyhyessä ja ytimekkäässä muodossa.

Aiemmin viime lokakuussa Three Fields Entertainment paljasti, että sen pyrkimyksenä olisi vielä jossain vaiheessa luoda autopeli, joka kanavoisi Burnout Paradisea edeltäneiden Burnout-sarjan osien fiilistä. Vielä tuolloin kunnollista työtä moisen parissa ei oltu vielä ehditty kuitenkaan aloittaa, sillä studio oli kiireinen valmistelemaan nyt kesällä julkaistua Dangerous Golfia kauppoihin.

Ikää Three Fields Entertainmentille kertyi aiemmin alkuvuodesta kahden vuoden verran. Studio sai syntynsä, kun Ward ja tämän kanssa Criterion Gamesia pyöritellyt Fiona Sperry päättivät jättää vanhan työpaikkansa taakseen ja suunnata kohti uusia haasteita. Nykyisin Burnoutin luonut Criterion Games toimiikin enemmän tukiroolissa Electronic Artsin sisällä, joskin EA on kyllä vannonut, että studion sisällä haudotaan edelleen myös tuoreita peli-ideoita.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kunpa olisi valinta käyttää manuaalisia vaihteita. Ainut valittamisen aihe vanhoissa Burnout-peleissä.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Toivottavasti Burnout Revengen tyylinen. Yks harvoista autopeleistä, mistä tykkään. Takedownit, se ihme kaaosmoodi, yms.