Vanhojen BioShock-konkareiden uutuus lähestyy – mitä tulvakaupunki kätkeekään sisäänsä?

Kolmen BioShock-konkarin voimin perustettu Uppercut Games tarjoaa ensi kuussa pelattavaksi kovin tutkimusvetoisen Submergedin.

26.7.2015 19:35

Entisen BioShock-kehittäjäkolmikon vuonna 2011 perustama australialaisstudio Uppercut Games on aikeissa julkaista uuden pelin ensi kuussa.  Elokuun 4. päivä pc:llä pelattavaksi saadaan hyvin tutkimusvetoinen seikkailukokemus Submerged, joka päivää myöhemmin tuodaan myös vielä PlayStation 4:lle sekä 7. elokuuta Xbox Onelle.

Kolmannesta persoonasta kuvattu Submerged päästää ohjastamaan nuorta Miku-nimistä naishahmoa, jonka tarkoituksena olisi löytää apua loukkaantuneelle pikkuveljelleen. Avun hakeminen tapahtuu tutkimalla puoliupoksissa olevaa muinaista kaupunkia, jossa peli pyrkii pitämään pelaajansa otteessaan tarjoamalla koettavaksi navigaatiovetoisilla pulmilla kyllästetyn rentouttavan pelimaailman.

Ennen Submergedia Uppercut Games on ollut kehittäjänä varsin mobiilivetoinen. Aiemmin se on tuonut maailmaan niin sekä lumisotapeli SnowJinksin että myös kaksi robottiräiskintään keskittyvää Epoch-sarjan osaa. Ensimmäinen Epoch-peli nähtiin tosin viime vuonna iOS- ja Android-laitteiden lisäksi myös pc:llä.

Lähde: Uppercut Games (Twitter)

Lisää luettavaa