Vanhojen LittleBigPlanet-pelien verkkotoiminnot suljettiin lopullisesti peliyhteisön suojaamiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Vanhojen LittleBigPlanet-pelien verkkotoiminnot suljettiin lopullisesti peliyhteisön suojaamiseksi

14.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Sony, LittleBigPlanet, PS3, PS Vita, Media Molecule, verkko, sulkeminen, peliyhteisö, suljettu

Sony on sulkenut vanhempien LittleBigPlanet-pelien verkkopalvelut lopullisesti.

LittleBigPlanetin, LittleBigPlanet 2:n, LittleBigPlanet 3:n PS3-version ja PS Vitan LittleBigPlanetin verkkotoiminnot ovat olleet jo pitkään pois käytöstä peliyhteisöön kohdistuneiden hyökkäysten vuoksi. Verkkohyökkääjät olivat onnistuneet esimerkiksi lähettämään pelaajille häiritseviä virheviestejä, joiden vuoksi verkkopalvelut ovat olleet poissa käytöstä suurimman osan ajasta maaliskuusta saakka. Ongelmaan ei ole löytynyt muuta ratkaisua, joten Sony kertoo joutuneensa sulkemaan verkkopalvelut lopullisesti peliyhteisön suojelemiseksi.

Positiivisena uutisena LittleBigPlanetin ystäville Sony on samassa yhteydessä julkaissut LittleBigPlanet 3:n PS4-versioon pelin verkkotoiminnot palauttavan päivityksen. PS3:n ja Vitan LittleBigPlanet-pelaajien on kuitenkin tästedes tyytyminen paikalliseen sisältöön yksin tai kaverien kanssa saman konsolin äärellä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Hauskaa miten johtava konsolivalmistaja ei osaa tehdä luotettavaa verkkoarkkitehtuuria ja minkä verkkopelien serverit suljetaan tuon tuosta. Lbp2 servut olivat toki pitkään auki, mutta moni muu peli on luodista niskaan hyvin nopeasti. Gravity rush 2 ääriesimerkkinä, jonka takia en firmaa aio enään tukea.

Nostoja