Vankilapaot käynnistävät kesän PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Vankilapaot käynnistävät kesän PS4:llä

2.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Varsin menestyksekkäästi Xbox Onella ja pc:llä jo elänyt The Escapists ei ole enää kaukana PlayStation-pelaajienkaan ulottuvilta. Toukokuun 29. päivän koittaessa pelin on aika ottaa haltuun myös PlayStation 4:t kantaen 18 euron hintalappua.

Aiheeltaan The Escapists onnistuu olemaan tänäkin päivänä vielä kohtuu uniikki, sillä se keskittyy vankilapakoihin. Pelissä pelaajat löytävät itsensä jumiutuneena mittavaan rangaistuslaitokseen, josta tarkoituksena olisi tietenkin juonia pääsy ulos. Tämä vaatii niin vartioiden hämäämistä, varusteiden rakentamista kuin myös kanssavankien hyödyntämistä.

PlayStation 4:lle saapuessaa The Escapists on saamassa välittömästi lisäsisältöä tuekseen. Alcatraz-teemaista lisäkokemusta ei tosin saa pääpeliin ilmaiseksi, vaan siitä joutuu pulittamaan 2,50 euroa ylimääräistä.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hieman on taas ylihintaista tällaiseksi peliksi ja päälle totta kai lisärit erikseen. Joskus tätä kamaa sai ilmaiseksi netistä, siis pc:llä ainakin. En kuitenkaan valita varsinaisesti siitä että pitää maksaa, vaan siitä että kun AAA-pelien isompia lisäosiakin saa about samaan hintaan. Esimerkkeinä Infamous: First Light, TLoU: Left Behind ja ymmärtääkseni tuleva Wolfensteinin lisäri.

Itse aikoinaan totuin maksamaan latauspeleistä, boksilla Arcade-peleinä tunnetuista, sen 10 euroa. Vielä Live-pisteiden aikaan oli latauspelien maksimihinta 1200 pistettä, joka kääntyi alle 10 euroon jos oli ostanut pisteensä hyvällä hinnalla. Sitten kun MS siirtyi Sonyn tapaan oikeaan valuuttaan, on se 1200 pistettä kääntynyt 15 euroon, joka on siis sekä sitä 10 euroa ETTÄ 12 euroa (jos ajatellaan että 1200 pistettä olisi kääntynyt 12 euroon, vaikka se usein kääntyikin jopa alle 10 euroon) kalliimpi.

Tämä "valuuttamuunnos" onkin syy miksi yhä enemmän tulee ostettua kaikki DLC sekä latauspelit vasta -50% alennuksesta.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tosiaan! 5-10€ olisi sopivampi hinta!

Nostoja