Vankilasimulaattori Prison Architect kahlitsee vielä PlayStation- ja Xbox-pelaajatkin / Uutiset / pelaaja.fi

Vankilasimulaattori Prison Architect kahlitsee vielä PlayStation- ja Xbox-pelaajatkin

20.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Pitkällisen early access -vaiheen jälkeen viime vuonna virallisesti pc:lle julkaistu Prison Architect on kääntymässä konsoleille tänä keväänä. Yhteistyönä julkaisija Double 11:n kanssa kehittäjä Introversion Software on saamassa kehutun vankilarakennuspelinsä vielä niin sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle että myös Xbox 360:llekin.

Konsoleilla Prison Architect on varustettu muutamilla juurikin kyseisiä alustoja varten luoduilla ominaisuuksilla. Yksi näistä on tuore Prison Warden -tila, jossa pelaajille annetaan joukko valmiita vankiloita välittömästi hallittavaksi. Toinen uusi konsoliominaisuus, World of Wardens, mahdollistaa vuorostaan pelaajien omien vankiloiden vaivattoman jakamisen netissä muun vankilajengin kanssa.

Pc:llä Prison Architect on ehtinyt kasvamaan jo aikamoisen hitin asemaan, sillä sitä on myyty yli 1,5 miljoonan kappaleen edestä. Peli oli yksi ensimmäisiä pelejä vuonna 2013, jotka olivat myynnissä Steamin Early Access -osastolla.

Lähde: Double 11

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Erinomainen peli ja hienoa nähdä, että se on tulossa myös konsoleille. Toivottavasti mobiiliversiokin saadaan vielä.

Mielenkiinnolla odotan kyllä miten tässä pelissä käännös konsoli-padille onnistuu. Ilman nopeaa ja tarkkaa hiirtä ja näppäimistön pikanappeja pelin pelaaminen saattaa olla todella vaivalloista, mikä syö oleellisesti pelinautintoa. Mielestäni tuo on ollut ongelmana juuri esimerkiksi viimeaikaisissa peleissä; Tropico 5, Wasteland 2, Divinity: Orinal Sin, jne. Steam Controller toimii noissakin kuitenkin hyvin. Prison Architect saattaisi soveltua hyvin myös kosketusnäytölle.

Nostoja