Pöytäroolipelin toiminnalliseksi videopeliksi kääntävä Werewolf: The Apocalypse – Earthblood raatelee menemään ensimmäisellä kunnollisemmalla pelikuvavideolla. Kuusiminuuttinen pätkä saattaa katsojansa läpi niin pelin toiminnallisempien kuin hiippailullisempien vaiheiden kehittäjäkommenttien kera.

Kuten ennalta jo tiedettiin, ohjastetaan Earthbloodissa Cahal-nimistä ihmissutta, jonka kolmen eri olomuodon hyödyntäminen muodostavat pelin selkärangan. Iso osa ympäristön kanssa tehtävistä vuorovaikutuksista tapahtuvat ihmismuodossa, kun taas vikkelä susimuoto on kätevä hiippailussa ja pelimaailman tutkiskelussa. Taistelussa puolestaan Cahal voi muuntua raivokkaaksi susihirviöksi, joka sekin voi hyödyntää sekä voimaan että vikkelyyteen keskittyä taistelutyylejä.

Videolla kukin näistä saa oman kepeän esittelyn, minkä siivellä myös kenttä- ja vihollissuunnitteluun saadaan vilaus. Kevyesti video sivuaa myös pelin raivomekaniikkaa, jolla hallitaan niin Cahalin voimia kuin järjenjuoksua.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood on tulossa Xbox Seriesille, PS5:lle, Xbox Onelle, PS4:lle ja pc:lle helmikuun 4. päivä. Peliä kehittää osana julkaisija Naconia nykyisin toimivan Cyanide, jonka luomuksiin lukeutuvat esimerkiksi Blood Bowl -sarja, Call of Cthulhu -videopeli ja hirveä läjä pyöräilysimulaattoreita.

Lisää luettavaa