Vapiskaa Fortnite ja Apex Legends! Tetris astuu battle royale -areenoille / Uutiset / pelaaja.fi

Vapiskaa Fortnite ja Apex Legends! Tetris astuu battle royale -areenoille

14.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Kaikista mahdollisista pelisarjoista Tetris on seuraava battle royale -areenoille lähtevä nimike. Tetris 99 on nimittäin paljastunut Switchille ja myös julkaistu samantien eShopin kautta..

Uusi yllättävämpi Tetris-peli paljastui keskiviikon ja torstain välisenä yönä lähetetyssä Direct-esityksessä. Se asettaa pelaamaan Tetristä kerralla osana 99 pelaajan ryhmiä, joiden keskuudesta vain yksi pulmailija voi nousta ylitse muiden. Jonkinlaisia erikoistapahtumia on myös luvassa myöhempänä ajankohtana.

Pelattavaksi Tetris 99 tuodaan ilmaiseksi kaikille Nintendo Switch Online -jäsenille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Jep jep.. millonhan mahtaa Pong:ista tulla "battle royale" versio.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus Smiling Nik

Jep jep.. millonhan mahtaa Pong:ista tulla "battle royale" versio.

Tai miinaharavasta...

Mutta mikäs siinä, hyvähän se on nyt takoa, kun rauta on kuuma. Muodikas battle royal-genre + tunnettu klassikkopeli + "ilmainen pelattavuus" (switch online jäsenyyden jälkeen) = hupia isolle porukalle, hyvin pienellä vaivalla.

Onko tämä sitten yksinkertaisen nerokasta vaiko vaan saamarin laiskaa, se riippunee paljolti pelaajan kriittisyydestä (ja varsinkin battle royaleja kohtaan).

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

En ole vielä ehtinyt peliä koklaamaan, mutta mainittakoon ainakin näin Tetris-diggarina, että tykkään ideasta ainakin ajatuksena. Kunhan vähänkään omatasoista peliseuraa oikeasti vain löytyy, eikä toteus töki mitenkään yllättäen, niin tästä voi oikeasti kehkeytyä vielä ihan hauskaakin satunnaista ajanvietettä.

EDIT: Ekan kokeilumatsin jälkeen ainakin tosi siistin oloinen. Viidenneksi pääsin, mutta saas nähdä, miten kovaksi meno äityy tästä, kun jengiä alkaa kertyä. Loppu tuli nytkin aika brutaalin roskasateen kautta.

Käyttäjän zadfa kuva
zadfa

Oikein hyvin näytti toimivan Tetris tälläkin tavalla ja pelin toiminnassa ei ollut ongelmia. Itse olin vasta kymmenes.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihan hieno idea. Omat Tetris-taidot vaan ei riitä kilpailemaan. Enkä Switchiä vielä tämänkään takia ostaisi enkä varsinkaan maksaisi mitään ovenavausmaksua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No joo, kyllähän tuota varmaan joskus pelailisi kun matsit saanee pikaisesti pystyyn ja eivät aivan kauheasti kestänekään. Jatkaa kyllä BR-pelien kaavaa siinä, että tässäkin on tuuria paljon mukana (eli kuka vastassa ja mitä roskaa sieltä puskee).

Käyttäjän N-Gage kuva
N-Gage

Lopetin boikotin ja ostin Nintendo Onlinen (12kk) tämän takia :D

Käyttäjän -JJ kuva
-JJ

Saiskohan tonne Tetriksen SM-kisoihin jonkinlaisen live-BR:n järjesteltyä :D