Varastotyöntekijät ja pelinkehittäjät huomio! Epic Game Storessa on tarjolla taas kaksin kappalein ilmaista pelattavaa / Uutiset / pelaaja.fi

Varastotyöntekijät ja pelinkehittäjät huomio! Epic Game Storessa on tarjolla taas kaksin kappalein ilmaista pelattavaa

7.08.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Epic Games Store, Wilmot's Warehouse, 3 out of 10

Epic Games Storen viikon ilmaispelit ovat vaihtuneet uusiin, joten tällä kertaa itselleen voi käydä nappaamassa 3 Out of 10: Ep 1: Welcome to Shovelworksin sekä Wilmot’s Warehousen.

3 Out of 10: Ep 1: Welcome to Shovelworks on Terrible Posture Gamesin kehittämä humoristinen seikkailupeli, jonka ensimmäinen osa seuraa maailman huonoimman videopelistudion kehittäjiä näiden arjen askareissa.

Hollow Pondsin kehittämä Wilmot’s Warehouse on puolestaan pulmapeli, jossa pelaajan tehtävänä on järjestellä varastoa ja pitää logistiikka kunnossa.

Kaksikko on tarjolla aina 13. elokuuta saakka, jolloin pelit vaihtuvat Remnant: From the Ashesiin ja The Alto Collectioniin.

Lähde: Epic Games Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Appeus kuva
Appeus

Harvoin tulee otettua Epic Gamesin ilmaisia pelejä testiin mutta 3 out of 10 herätti mielenkiintoni joten pitihän se testata.

Peli oli noin 45min pitkä ja muistuttaa klassisia point and clickkejä, vaikka pelissä ei hiirtä käytetäkkään 🙃. Se koostuu useista minipeleistä, jotka on nidottu mitä oudomman juonen ympärille. Peliä voisikin kutsua sitcomiksi.

Suosittelen kokeilemaan! Varsinkin jos takana on kunnon mättöpelejä. Odotan innolla seuraavaa osaa. On hauska nähdä mihin suuntaan tarina lähtee seuraavaksi

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Remnantin takia vois jopa loggaa tonne pitkästä aikaa.

Nostoja