Varaudu Eurooppa! Persona 5 lähestyy yllättävänkin suurella vimmalla / Uutiset / pelaaja.fi

Varaudu Eurooppa! Persona 5 lähestyy yllättävänkin suurella vimmalla

9.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Atlusin Persona 5 -roolipeli on saanut virallisen julkaisupäivän nyt ihan Euroopassakin asti. Mukavana yllätyksenä peli on saapumassa meidänkin markkinoille jo niinkin nopeasti helmikuun 14. päivä, eli siis samana päivänä Yhdysvaltojen kanssa.

Eurooppaan Persona 5:stä saadaan versiot niin PlayStation 4:lle kuin PlayStation 3:llekin, joista jälkimmäiselle alustalle peliä myydään alennettuun 50 euron suositushintaan sekä fyysisesti että digitaalisesti. PS4:llä Persona 5:n perusversiosta pulittaa joutuu vastaavasti noin 70 euroa ja erikoisversiosta 90 euroa.

Pelin julkaisun alla kaikki Persona 5:n perusversiot ovat metallikansilla varustettuja SteelBook Launch Edition -paketteja.

Japanissa Persona 5:n julkaisu on tapahtumassa vastaavasti jo syyskuun 15. päivä. Atlus onkin viime aikoina ryhtynyt julkaisemaan runsaasti japaninkielistä videomateriaali tuotoksesta, mihin on mahdollista päästä käsiksi yhtiön YouTube-kanavalla. Ohessa yksi näyte hiljattain julkaistuista videoista.

Lähde: Deep Silver

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Olin jo henkisesti varautunut että meille Eurooppalaisille tuota "Take Your Heart" edikkaa ei riittäisi, mutta oli iloinen yllätys olla väärässä! Lähtee kyllä varmasti hankintaan, ennakkotilaan heti kun jossakin on tarjolla :) Eli jos vaikka Pelaaja Shoppiin tulisi... ;)

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

The Killer App The Last Guardianin ohella, jonka takia PS4/Neo tulee hankittua, sen verran vakuuttava oli Persona 4 Golden Vitalla. Can't Wait!

Käyttäjän Fazu kuva
Fazu

Onneksi saan oman kopioni jo syyskuussa, mutta kieltämättä CE näyttää kivalta.

Nostoja