Varjozombien invaasio usutetaan ehostettuna nykysukupolvelle

Xbox 360:ltä ja pc:ltä alunperin tuttu sivulta kuvattu selviytymisseikkailu Deadlight saapuu nykyalustoille muutamin pienin ehostuksin. Uusi versio kantaa lisänimeä Director's Cut.

26.3.2016 19:26

Espanjalaiskehittäjä Tequila Worksin debyyttipeli Deadlight on saamassa ehostetun version PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Kesäkuun 21. päivä kauppoihin on ilmestymässä Deadlight: Director’s Cut, johon luvataan mukaan vanhan pääpelin ohella niin uusia animaatioita, paranneltuja kontrolleja kuin tuoretta Survival Arena -tilaakin. Ensimmäistä kertaa konsoleilla peli saadaan samalla pelattavaksi nyt myös 1080p-resoluutiota tukien.

Uuden Deadlight-version käännöksestä on vastannut Abstraction Games, joka on aiemmin ollut vastuussa esimerkiksi myös Hotline Miamin ja Rogue Legacyn konsolikäännöksistä. Pelin julkaisijana toimii vastaavasti Deep Silver, joka pyytää uusvanhasta tuotoksestaan latauskaupoissa 20 euroa.

Alunperin Deadlight tavattiin vuonna 2012, kun Tequila Works toi pelinsä Microsoftin tuella sekä Xbox 360:lle että myös Windows-koneille. Peli sijoittuu tapahtumiltaan zombimaisten varjo-otusten valloittamaan Seattleen, jossa tarkoituksena olisi pysytellä hengissä sivulta kuvatun selviytymisseikkailun hengessä.

Parhaillaan Tequila Worksilla on työn alla järjestyksessään sen toinen peli. Kyseessä on PlayStation 4:lle matkaa tehnyt Rime, jota studio oli vielä tovin aikaa sitten tuomassa saatavilla yhteistyössä Sonyn kanssa. Tilanne muuttui kuitenkin hiljattain, minkä myötä peli saatetaan nähdä vielä myös esimerkiksi Xboxilla.

Lähde: Deep Silver

Lisää luettavaa