Varkaiden kilta saapuu The Elder Scrolls Onlineen maaliskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Varkaiden kilta saapuu The Elder Scrolls Onlineen maaliskuussa

28.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

The Elder Scrolls Onlinen seuraava suurempi sisältöpäivitys Thieves Guild on saanut julkaisupäivän. Mikäli peliä sattuu pelaamaan Windows- tai Mac-koneella, saapuu uusi sisältö saataville 7. maaliskuuta, kun vuorostaan konsoleilla uudet seikkailut avautuvat maaliskuun 23. päivä.

Vanhaan tuttuun malliin sisältöön pääsee käsiksi ilman lisäveloitusta, jos hallusta löytyy kuukausimaksullinen ESO Plus -jäsenyys. Muille tallaajille laajennusta myydään 2 000 kruunulla eli noin 15 eurolla.

Mikäli nimi ei jo tarpeeksi vihjannut, rakentuu Thieves Guild -laajennus sisältönsä osalta varkaiden killan ympärille. Mukanaan laajennus tuo peliin niin uutta tarinapuuhasteltavaa tarjoavan tuoreen Hew's Bane -alueen, 12 pelaajaa tukevan The Maw of Lorkhaj -haasteen, uusia nimenomaan varkaille suunnattuja passiivisia kykyjä sekä tietenkin lisää varusteita, vihollisia ja muuta pikkukivaa.

Laajennuksen rinnalla peliin julkaistaan myös uusi päivitys, joka esimerkiksi tuo uusia tasapainotuksia peliin ja tarjoaa pc:llä käytettäväksi 64-bittisen version pelin asiakasohjelmasta.

Kokonaisuudessaan listan kaikista laajennukseen ja sen päivitykseen liittyvistä uudistuksista löytää pelin kotisivuilta. Ohessa myös Thieves Guildia esittelevä traileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli mieleen, että Thieves Guild on vieläkin kesken Skyrimissä, samoin kuin salamurhaajien kilta ja täysin aloittamaton bardien kilta. Tulisi ehkä pelattua enemmän jos olisi uudemmalla konsolilla. Jotenkin niin vaikea käynnistää tuota X360:a nykyisin. Toki sekin ehkä vähän hidastaa, että kyseisellä konsolilla aloitin pelin alusta, joten kahlaamista riittää.

Nostoja