Varo vaaraa! Battlefront-pelaajat keksivät ilkeän tavan pilata Tähtien sota -fanien elokuvanautinnon / Uutiset / pelaaja.fi

Varo vaaraa! Battlefront-pelaajat keksivät ilkeän tavan pilata Tähtien sota -fanien elokuvanautinnon

21.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Battlefront-pelaajat keksivät ilkeän tavan spoilata uuden elokuvan

Uunituore Star Wars: The Force Awakens on pyörinyt elokuvateattereissa alle viikon, mutta spoilereita on jo lähes mahdoton välttää.

Ilkeämieliset trollit ovat ujuttaneet lonkeronsa nyt myös Electronic Artsin Star Wars Battlefront -räiskintään, jonka moni voisi sisältönsä puolesta kuvitella olevan suhteellisen turvallinen ympäristö elokuvanautintoaan varjeleville. Pelille omistetulle Reddit-keskustelupalstalle on kuitenkin ilmaantunut raportteja käyttäjistä, jotka ovat valinneet kuvakkeikseen uuden elokuvan juonikäänteet pilaavia tekstinpätkiä. 

Vaikka ilmiö on toistaiseksi satunnainen ja pahantahtoiset pelaajat harvassa, saattaa hetkellinen mediapimento olla hyväksi, jos juonipaljastuksia pelkää yli kaiken. Luonnollisesti myös pelin chat-ikkuna on valtava riskitekijä spoilereita vältteleville. Alle on liitetty spoilerivapaa esimerkki Battlefront-törttöilystä.

Star Wars Battlefront on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Peli itse alustaa The Force Awakensia tervehenkisempään sävyyn tuoreimmalla Battle of Jakku -ilmaissisältöpaketillaan, joka tutkailee Jedin paluun jälkeisiä tapahtumia aavikkoisella Jakku-planeetalla.

Lähde: Reddit, Twinfinite

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Sairasta touhua. Ihan sairasta

Käyttäjän murmi3 kuva
murmi3

Itse satuin matsiin missä joku tyyppi spoilasi uutta elokuvaa. Itse olin onneksi jo nähnyt elokuvan mutta harmi muiden kannalta :(

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Ihan maalaisjärjellä ajateltuna tuo nyt minusta on se kaikkein todennäköisin spoilaantumispaikka ja itsehän pysyttelin pelistä kaukana koko viime viikon aina perjantaihin asti, että olin itse leffan nähnyt. Trollimielessä aivan loistava paikka spoilata, koska kaikki on Star Wars faneja ja toisaalta todennäköinen keskustelufoorumi, jolloin ei ole välttämättä tarkoituskaan porukkaa spoilata, mutta niin vaan helposti käy. Eli minusta ainakin tämä uutinen oli itsestäänselvyys, mutta hyvä se kai on varoittaa :)

Käyttäjän DoomiPeikko kuva
DoomiPeikko

Itselle kävi sellatti että kun Reddittiin satuin menemään elokuvan ilmestymis-päivänä, niin monet ihmiset olivat alkaneet julkaista Star Warsiin liittyviä kuvia, joihin oli useisiin piilotettu elokuvasta kertovia spoilereita. Meikä pisti sen takia itselleen eilisee asti kestävän lakon, jolloin kävin hyvän ystävän kanssa katsomassa koko leffan. Onneksi leffa itsessään ei mennyt pilalle niistä kusiaisista huolimatta.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tiedän että pc:lä voi pelaajakuvakseen laittaa mitä haluaa, mutta miten homma menee plösöllä ? Boksilla ei ainakaan mene niin

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Salaliittoteoria! Spoilaajat ovat filmiyhtiön palkkaamia agentteja, joiden välttelemiseksi porukka ajautuu elokuvateattereihin pikimmiten katsomaan leffan, ennen kuin se on spoilattu! Well done, trolls!

Itse törmäsin jo spoileriin, mikäli se siis oli totta. Eihän tuota tiedä todeksi ennen kuin leffan näkee. Eikä se lukemani juttu nyt varsinaisesti mikään kauhean iso juttu ainakaan minulle ollut.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Olen varmaan ainoa jota spoilerit eivät mahdottomasti häiritse.
Luen spoilerin ja unohdan, asiat kuitenkin etenevät eri tavoin elokuvassa tai pelissä.

Nostoja