Vauhtia ja suomalaista PS4-toimintaa PlayStation Plus -pelaajille joulukuuksi / Uutiset / pelaaja.fi

Vauhtia ja suomalaista PS4-toimintaa PlayStation Plus -pelaajille joulukuuksi

13.11.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

PlayStation 4 saa tässä kuussa julkaisunsa, mikä tarkoittaa myös merkittävää hetkeä PlayStation Plussalle. Palvelun päivittyessä kuun lopulla saavat sen tilaajat mahdollisuuden päästä ilmaiseksi käsiksi sekä uuteen PlayStation 3- ja Vita-tarjontaan että tällä kertaa nyt myös kahteen tuoreeseen PlayStation 4 -tuotokseen.

Sekä PlayStation 3:lla että Vitalla pelitarjonta päivittyy marraskuun 27. päivä. Tuolloin PlayStation 3:lla tilaajien haltuun tupsahtavat niin Grid 2 kuin myös Guacamelee! Vitalla vuorostaan nähdään niin Sonic & All Stars Racing Transformed kuin myös PSP:ltä tuttu Grand Theft Auto: Liberty City Stories.

Tarjonnasta poistuvat samana päivänä Metal Gear Rising: Revengeance, MotorStorm RC, Oddworld: Stranger's Wrath ja Jak & Daxter Trilogy.

PlayStation 4 -pelaajat saavat Plussan kautta luvatusti uuden karhealle konsolilleen kotimaisen Housemarquen Resogunin sekä varjohyppely Contrastin. Pelit ovat tarjolla heti marraskuun 29. päivä PlayStation 4:n saapuessa Eurooppaan.

Huomioida kannattaa, että PlayStation 4:llä tullaan vaatimaan PlayStation Plus -tilausta monien nettipelien peluuta varten. Poikkeustapauksia toki nähdään ja tällaisia ovat varsinkin monet konsolin ilmaispelit.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Jes! Quacemeleen lataan heti!

Käyttäjän gta_iv83 kuva
gta_iv83

sais ps4 itselleen. muutten en

Käyttäjän -joker- kuva
-joker-

mitähän boxille tarjotaan?

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Guacamelee ja PS4-pelit kinostaa. Grid 2:sta voisi kokeilla.

Käyttäjän Mardi kuva
Mardi

Omasta mielestä nuo, etenkin PS4 ja tulevan X1, ilmaispelit ovat hyvin outo ratkaisu. Saat heti ilmaiseksi upouuden pelin, jolloin tuotot jäävät luultavasti todella pieniksi julkaisussa. En usko, että he jotka lataavat pelit ilmaiseksi ostavat ne uudestaan, varsinkin kun nämä ladattavissa olevat julkaisut ovat usean kuukaudenkin jaossa. Tietenkin kaikki eivät sitä konsolia heti julkaisussa osta, kuten minä, saattavat pelit sitten ostaa. Tietääkseni PS+ pelit eivät sinne konsolin syövereihin jää, mutta X1 lataukset jäävät. Millaisia pelejä sitten sinne X1:lle ladattavaksi tulee? Jos sieltä tulee jotakin suuria julkaisuja esimerkiksi Ryse, Forza 5, Dead Rising 3 tai muita yksinoikeuksia, kuinka paljon ne tulevat vaikuttamaan pelitalon talouteen? Aikooko Microsoft antaa rahaa kehittäjille, että he voivat laittaa pelin ilmaiseksi ladattavaksi?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Mardi

Millaisia pelejä sitten sinne X1:lle ladattavaksi tulee? Jos sieltä tulee jotakin suuria julkaisuja esimerkiksi Ryse, Forza 5, Dead Rising 3 tai muita yksinoikeuksia, kuinka paljon ne tulevat vaikuttamaan pelitalon talouteen?

Microsoft ei ole julkistanut minkäänlaista Games with Gold -kampanjaa Xbox Onelle.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Mardi

mutta X1 lataukset jäävät. Millaisia pelejä sitten sinne X1:lle ladattavaksi tulee? Jos sieltä tulee jotakin suuria julkaisuja esimerkiksi Ryse, Forza 5, Dead Rising 3 tai muita yksinoikeuksia, kuinka paljon ne tulevat vaikuttamaan pelitalon talouteen? Aikooko Microsoft antaa rahaa kehittäjille, että he voivat laittaa pelin ilmaiseksi ladattavaksi?

Varmaan kymmenen vuoden päästä voit saadakkin nuo julkaisupelit ilmaiseksi, tuskinpa Xbonella tämä vanhojen 360-pelien tyylinen ilmais jakelu jatkuu ainakaan toviin, jos jatkuu uusilla peleillä sen on pakko olla plus tyylinen pelien "vuokraus" muuten ei onnistu.

Käyttäjän Mardi kuva
Mardi
Lainaus käyttäjältä Riepu

Microsoft ei ole julkistanut minkäänlaista Games with Gold -kampanjaa Xbox Onelle.

Lainaus käyttäjältä gurgi

Varmaan kymmenen vuoden päästä voit saadakkin nuo julkaisupelit ilmaiseksi, tuskinpa Xbonella tämä vanhojen 360-pelien tyylinen ilmais jakelu jatkuu ainakaan toviin, jos jatkuu uusilla peleillä sen on pakko olla plus tyylinen pelien "vuokraus" muuten ei onnistu.

Aa, olen ymmärtänyt sitten asiat väärin.. Gurgilta hyvä pointti tuohon vuokraukseen, En kyllä kaipaakkaan noita ilmaispelejä, olen liian kiintynyt fyysisiin kuoriin.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Kyllä nuo pleikkaplussankin pelit jää jos oot kerran ladannut. Mutta ilmeisesti vain jos olet ladannut.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Grid 2 kiinnosti aikaisemmin tänä vuonna sen verran, että ainakin se tulee poimittua. Resogun nyt on ps4:lla tietty pakkolataus.