Vauhtisiili suuntaa avoimempaan maailmaan – tässä ensisilmäys ensi vuonna saapuvaan Sonic Frontiersiin / Uutiset / pelaaja.fi

Vauhtisiili suuntaa avoimempaan maailmaan – tässä ensisilmäys ensi vuonna saapuvaan Sonic Frontiersiin

10.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Sonic, Sonic Frontier, Sonic the Hedgehog, Sega, 2022, avoin maailma, Sonic Team

Ensi vuonna ilmestyvä seuraava Sonic the Hedgehog -peli kantaa nyt virallisesti nimeä Sonic Frontiers.

Peli esittäytyi uudemman kerran The Game Awards -tapahtumassa, jossa sen tuorein traileri antoi vihdoin vihiä pelin varsinaisesta pelattavuudesta ja luonteesta. Segan mukaan tulossa onkin aiempaa avoimempi ja vapaampi vauhtiseikkailu, jossa Sonic ajautuu taistelemaan vahvoja vihollisia vastaan vaihtelevista maisemista koostuvassa Starfall-saaristossa.

Kehitteillä Sonic Frontiers on PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4.lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle. Ulos sitä kaavaillaan loppuvuodesta 2022.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Sega palkkasi SEN TYYPIN.

IMAGE(https://i.imgur.com/En1q63y.png)

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Breath of the Wildistä jaksetaan edelleen inspistä vetää yllättäviin pelisarjoihin. Ensin Pokemon ja nyt Sonic. Näyttää hyvältä, mutta sopiiko Soniciin tuo?

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Maailmaa katsoessa tulee vaan mieleen, että olisikohan tänne sopinut paremmin mikä tahansa muu pelihahmo kuin sininen pallopää vauhtisiili? Onko Sonic vielä vuonna 2021 oikeasti jollekin syy pistää ostohousut jalkaan?

On myös aika ironisesti kääntynyt päälaelleen Segan muinainen mainoslause: "Sega does what Nintendon't". Nyt Sega tekee mitä Nintendo tekee, mutta vuosia myöhässä.

Käyttäjän PhceeTherion kuva
PhceeTherion

Teki muhun vaikutuksen. Näyttää juuri siltä perustavanlaatuiselta muutokselta, jota sarja kaipaa.

Kenties vähän aikaista verrata Botwiin? Otetaan huomioon ettei Botwin tekijät sentään keksineet vehmaita niittyjä tai avointa maailmaakaan, vaikka loistopeli olikin.

Sonic sarjan kontekstissa tämäntyyppinen maailma uudistaa (parhaassa tapauksessa) pelattavuutta ja hankkiutuu eroon niistä yltiölineaarisista ja superkapeista radoista, jotka vaivasivat Forcesia.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine
Lainaus Haerski

Maailmaa katsoessa tulee vaan mieleen, että olisikohan tänne sopinut paremmin mikä tahansa muu pelihahmo kuin sininen pallopää vauhtisiili? Onko Sonic vielä vuonna 2021 oikeasti jollekin syy pistää ostohousut jalkaan?

On myös aika ironisesti kääntynyt päälaelleen Segan muinainen mainoslause: [i]"Sega does what Nintendon't"[/i]. Nyt Sega tekee mitä Nintendo tekee, mutta vuosia myöhässä.

Tuli vahva fiilis tästä trailerista, että kaikki näyttää hyvältä, mutta Sonic ei istu maisemaan.

Nostoja