Vegas-mies: Kovanluokan räiskinnöille ei ole tilaa / Uutiset / pelaaja.fi

Vegas-mies: Kovanluokan räiskinnöille ei ole tilaa

17.03.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
17

Rainbow Six: Vegas 2:ta parhaillaan kehittävä Phil Therien kertoo, ettei todellisille kovanluokan räiskintäpeleille ole nykypäivänä tilaa. Therien muotoilee: "markkinat ovat liian kapeat, jotta hardcoreräiskintöjen tekeminen olisi mahdollista. Therienin mukaan he kuitenkin yrittävät Vegas 2:lla tyydyttää molempien ääripäiden pelaajat: "Haluamme, että pelejämme pelaa mahdollisimman moni riippumatta siitä onko hardcoreräiskintöjen fani vai ei."

Therien myös kertoi, ettei R6: Vegas 2:n Xbox 360- ja PS3-versiot käytännössä eroa toisistaan mitenkään. Muutamia pieniä eroja nähdään versioiden välillä, mutta ei mitään suurta.

Therienin mukaan Vegas 2:ta ei olla kääntämässä Wiille, mutta tiimi on enemmän kuin kiinnostunut työstämään tulevaisuudessa jotain myös Nintendon konsolille.

Katso loput Therienin haastattelusta täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Jepulista jee,keskiviikkona kaikki kauppaan hakemaan omansa.Itse päädyn PS3-versioon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kyllä se ps3-versio on vähän pakko ostaa ku xboxi floppas..

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Minusta on ihmisiä jotka tykkäävät myös realistisesta menosta,kuten minä ja ihmisiä joille se on liikaa,joten ei niitä realistisempia räiskintöjäkään sovi unohtaa.

Käyttäjän petrijuh kuva
petrijuh

Yllätys, yllätys !. Eroja konsoliversioiden välillä ei juurikaan ole ;) . Mahtaisiko johtua siitä ,että tämäkin on tehty x-lootan alustalle ja ps3 versio on suora käännös siitä . Näin se ubi hoitaa homman kotiin ;)Toisaalta ,ei kiinnosta kyseinen peli . Ei ole tapana ostaa peliä toiseen kertaan , harvoin ne kuitenkaan niin hyviä ovat ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Xpaska meni rikki joten ostan ps3:n ja tämä peli tulee hyrräämään sen sisällä.

Käyttäjän Bauer kuva
Bauer

Ubi on hoitannut homman todella mallikkaasti tehdessään versioista identtiset... toivottavasti muut kehittäjät ottavat mallia niin ei kaikki ketjut täyty jokaisen multiplatfomin kohdalla fanipoikien elvistelystä.

Itse kyllä luulen että myös HC räiskinnälle olisi pelaajia, olisiko nyt kuitenkin niin, että nykyisin on niin kiire pukata pelejä markkinoille, ettei useampaa pelimuotoa ole aikaa/halua peliin laittaa? Ainakin itse haluaisin nähdä pelin jossa haavoittumiset toteutettu realistisesti, luoti päähän/sydämeen pysäyttää äijän heti, vajaata lipasta ei täytetä sekunnissa ja jokainen sotilas ei olisi kunnoltaan olympia urheilijan luokkaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuullema on 16 pelaajan netti peli livessä mutta peikalla vain 14 tai jotain tollasta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pleikalla

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä realistisuus tuo peliin paljon enemmän sisältöä ja mielenkiintoa, mutta mitään ylilyöntejä ei pitäisi tapahtua, esim. Armed Assault oli turhankin realistinen eikä se pelissä sitten oikein toiminutkaan :P

Käyttäjän MiCCoo kuva
MiCCoo

Nimenomaan, liiallisella realismin haulla peli saattaa mennä ihan persauksilleen ja sitä ei ole kiva pelata. Mutta ripaus voi tuoda virkistäviä piirteitä peliin.