Verenimiöitä Lontoossa – ensimmäiset ruutukaappaukset julki vampyyriseikkailu Vampyrista

Life is Strange -kehittäjä Dontnodin uudesta Vampyr-pelistä on tuotu julki ensimmäiset synkät ruutukaappaukset.

1.3.2016 20:31

Life is Strangen viime vuonna maailmaan tuonut ranskalaiskehittäjä Dontnod on paljastanut ensimmäiset ruutukaappaukset seuraavasta pelistään Vampyrista. Alunperin viime vuonna julkistetusta seikkailusta on saatu näin ollen vilaus varsinkin sen ympäristöihin kuten myös pelin maailmassa vellovaan synkkään tunnelmaan.

Kuten Dontnod onkin jo aiemmin kertonut, on Vampyr 1900-luvun alun Britanniaan sijoittuva seikkailu, jossa pelaajat ohjastavat ensimmäisestä maailmansodasta kotiin palannutta kirurgia Jonathan E. Reidia, joka ei näytä löytävän rauhaa sitten millään. Ensinnäkin Britannia on joutunut sodan jälkeen pahan espanjalaistautiepidemian uhriksi, minkä lisäksi Lontoon kaduilla vampyyrit ovat nousseet myös omaksi riesakseen. Vampyyriongelmasta tulee Jonathanille myös nopeasti kovin henkilökohtainen asia, sillä pelin alussa myös hänestä itsestään tulee verenimijä.

Tähän mennessä Vampyria on kuvailtu eräänlaiseksi toimintaroolipeliksi, jossa pelaajat viettävät aikaa niin vampyyrivoimien kera taistellen kuin myös tietysti monenlaisten erilaisten hahmojen kanssa jutustellen. Aina ajoittain Jonathanin verenhimo nousee myös sellaisiin lukemiin, että pelaajan on päätettävä kohtaamiensa hahmojen joukosta, kenestä tämä on milloinkin tekemässä illallistaan. Dontnod onkin lupaillut, että riippuen pelaajan valinnoista, voivat eri ihmisten kohtalot vaikuttaa pelin tarinan kulkuun varsin reippaastikin.

Dontnod kehittelee Vampyria niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin Unreal 4 -pelimoottoria hyödyntäen. Pelin on julkaisemassa Focus Home Interactive.

Lähde: Focus Home Interactive

Lisää luettavaa