Verenvuoto ei pääty vielä – Rambo saapuu Mortal Kombatiin / Uutiset / pelaaja.fi

Verenvuoto ei pääty vielä – Rambo saapuu Mortal Kombatiin

8.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Mortal Kombat, NetherRealm Studios, Kombat Pack 2, Rambo, Mileena, Rain

Reilun kahdeksan miljoonan kappaleen myynteihin yltänyt Mortal Kombat 11 ei ole vielä valmis eläkkeelle. NetherRealm Studios on paljastanut peliään varten sen toisen Kombat Pack -kausikortin, joka lisää siihen kolme lisätaistelijaa.

Uudet ottelijat ovat niin kovasti peliin toivottu Mileena, jälleen yksi ninjataistelija Rain sekä jälleen yksi kasarin leffatähti Rambo. Ensimmäiset kuvat ja videon näistä voi katsastaa alta.

Kombat Pack 2 tuodaan myyntiin 17. marraskuuta yhdessä uuden Mortal Kombat 11 Ultimate -myyntipaketin kanssa. Pääpelin ohella se pakkaa sisäänsä niin pelin molemmat Kombat Pack -kausikortit kuin myös siihen aiemmin tänä vuonna julkaistun Aftermath-laajennuksen.

Kombat Pack 2:lle kertyy hintaa noin 15 euroa, kun taas Ultimate-paketti pyörii hinnoittelultaan 60 euron paikkeilla.

17. marraskuuta alkaen Mortal Kombat 11 suuntaa myös PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille. Nykysukupolven version omistajat pääsevät uuden sukupolven versioihin käsiksi ilmaiseksi. Odotettavissa uusilla konsoleilla on muun muassa lyhyempiä latausaikoja ja viilattu ulkoasu.

Uusien versioiden myötä NetherRealm lupaa lisäksi tuen alustojen väliselle moninpeluulle.

Lähde: Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus

Nykysukupolven version omistajat pääsevät uuden sukupolven versioihin käsiksi ilmaiseksi.

Olisi kiva tietää lisää tästä, tuleeko versio fyysisen omistajalle tai niille jotka ei omista DLC:tä? Näin muuten näyttää 505 Gamesille närhen munat.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Lehdistötiedote antaa ymmärtää, että perus Mortal Kombat 11:n omistajat saavat perus Mortal Kombat 11:n uuden sukupolven version. Ei siis kaikkea Ultimaten etujan, mutta uuden sukupolven version pääpelistä kuitenkin.

Fyysisten ja digitaalisten versioiden mahdollisia etueroa ei ole eroteltu.

Nostoja