Veri roiskuu tammikuussa: Dying Light -zombipeli tekee tuloaan / Uutiset / pelaaja.fi

Veri roiskuu tammikuussa: Dying Light -zombipeli tekee tuloaan

12.09.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2

Dead Islandista tutun Techlandin uusi zombipeli Dying Light sai julkaisupäivän. Avoimempaa pelimaailmaa, vapaajuoksentelua ja kasapäin zombeja yhdistelevä selviytymisseikkailu saapuu Eurooppaan  30. tammikuuta 2015. Yhdysvaltoihin peli saapuu muutamaa päivää aikaisemmin.

Pelin ennakkotilaajille on luvassa ilmaista lisäsisältöä ylimääräisen pelitilan muodossa. Tässä Be the Zombie -nimisessä tilassa hyökätään muiden pelaajien peliin Night Hunter -luokan mahtizombina.

Dying Lightin julkaisijana toimii Warner Bros, ja se julkaistaan sekä pc:lle, PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle että Xbox Onelle.

Katsasta ohesta pelin Gamescom 2014 -pelikuvatraileri.

Lähde: Techland / Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän UberJonez kuva
UberJonez

Pakollinen "jee mun syntymäpäivänä" kommentti :D Jos en ihan väärin ymmärtänyt niin tämä on "henkinen" jatko-osa Dead Islandille ja Dead Island:Riptidelle. Kyllä siltikin tuo Dead Island 2 näyttää ainakin vielä kiintoisammalta tekeleeltä.

Käyttäjän Vi-Pe kuva
Vi-Pe
Lainaus käyttäjältä UberJonez

Pakollinen "jee mun syntymäpäivänä" kommentti Jos en ihan väärin ymmärtänyt niin tämä on "henkinen" jatko-osa Dead Islandille ja Dead Island:Riptidelle. Kyllä siltikin tuo Dead Island 2 näyttää ainakin vielä kiintoisammalta tekeleeltä.

Sanoisin että DI2 ei tosiaankaan näytä hyvältä, itse pidin kovasti DI1:stä sekä riptidesta, DI2 näyttää vain liian erilaiselta. Tämä taas on varma ostos kun saapuu.

Nostoja