Verinen Postal liian väkivaltainen Googlen sovelluskauppaan / Uutiset / pelaaja.fi

Verinen Postal liian väkivaltainen Googlen sovelluskauppaan

9.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Verinen Postal liian väkivaltainen Googlen sovelluskauppaan

Sekopäisistä murhakarkeloista kertovan Postalin matka Android-puhelimille on tyssännyt toistaiseksi.

Alun perin vuonna 1997 julkaistun räiskintäpelin kehittäjä Running With Scissorsin mukaan Androidin virallinen Google Play -sovelluskauppa on hylännyt Postalin sen sisältämän ylimalkaisen, aidon väkivallan vuoksi.

Google Play otti vastikään käyttöön tiukemmat sensuuritoimenpiteet, joiden myötä jokainen sovellus testautetaan oikeilla käyttäjillä ennen hyväksymistä. Sovelluskehittäjien tulee myös täyttää lomake, joka listaa sovelluksen mahdolliset riskitekijät, kuten seksin, uhkapelin ja Postal-tapaukselle oleellisen väkivallan.

– Valitettavasti pelimme ei ole tervetullut Grand Theft Auton ja Carmageddonin kaltaisten teosten joukkoon, Running With Scissors vitsaili hylkäystuomiosta.

Studio on kuitenkin ilmoittanut aikovansa julkaista pelin Androidilla tavalla tai toisella, ja on jo kääntynyt Humble Storen ja verkkokauppa Amazonin oman sovelluskaupan puoleen.

Alkuperäisen Postalin voi napata itselleen mobiiliversion puutteessa Steamista. Loppuvuodesta 2014 pelistä julkistettiin myös Unreal Engine 4:llä toteutettava uusioversio Postal: Redux, josta ei kuitenkaan ole kuultu marraskuun jälkeen.

Lähde: Pocket Gamer, Android Developers Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Harmi juttu, olisin mielelläni hankkinut pelin kännylle.

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ
Lainaus käyttäjältä Rainbow_Dazed

Harmi juttu, olisin mielelläni hankkinut pelin kännylle.

No hanki kun se tulee.

Nostoja