Verkkokauppajätti Amazon kehittää ensimmäistä pc-peliään / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkokauppajätti Amazon kehittää ensimmäistä pc-peliään

7.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Verkkokauppajätti Amazon kehittää ensimmäistä pc-peliään

Verkkokauppatitaani Amazon jatkaa pelikeskeistä kehittymistään.

Oman Amazon Game Studios -pelistudionsa muutamia vuosia sitten perustanut yhtiö on ilmoittanut aloittelevansa ensimmäistä pc-peliprojektiaan. Pelisivusto Gamasutraa työvoiman värväämiseen käyttävä Amazon kertoo lehdistötiedotteessaan kunnianhimoisen pelin toteuttavan yhtiön visioita teknisestä innovaatiosta ja aiempaa vahvemmasta yhteenkuuluvuuden tunteesta pelaajien keskuudessa.

– Amazon on sitoutunut pelaajiin. Uskomme, että olemme saaneet vasta maistiaisia pelien yhdistävästä voimasta, ja että peliala tulee synnyttämään tulevaisuuden vaikutusvaltaisimpia persoonia median ja taiteen saralla, tiedote maailailee.

Pelin varsinaisesta sisällöstä ei ole vielä saatu minkäänlaisia tietoja, mutta työpaikkailmoitukset vihjaavat Amazonin omistaman Twitchin suoratoistotoimintojen ja yhtiön AWS-pilvipalvelujen olevan keskeinen osa kehitysprosessia. Hataria yhteyksiä on myös mahdollista vetää projektin ja suhteellisen tuoreiden Crytek-huhujen välille: parhaassa tapauksessa Amazon saattaa soveltaa uuteen peliinsä jonkinlaista versiota talon CryEngine-moottorista.

Aktiivisesta työnhausta huolimatta Amazon Game Studiosin leivissä hyörii jo useampi vaikuttava nimi: tiedote mainitsee tiimiin kuuluvan muun muassa World of Warcraftin, The Last of Usin, BioShockin ja Portalin kehittäjiä.

Lähde: Gamasutra, Polygon, Rock Paper Shotgun

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Tuo projektin sosiaalisuusaspekti herätti jälleen skeptiseksi.