Verkkopeli Duelyst kohtaa loppunsa / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkopeli Duelyst kohtaa loppunsa

26.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Duelyst, Counterplay Games, Bandai Namco, Godfall

Taktista toimintaa ja keräilykortteja yhdistänyt Duelyst saapuu tiensä päähän. Counterplay Games ja Bandai Namco ovat ilmoittaneet, että pelin palvelimet sulkeutuvat Suomen aikaan 29. helmikuuta kello 1:00, eikä sitä voi siis enää tämän jälkeen pelata.

Sulkeutumisen johdosta Duelystissa valuuttana toimivien timanttien ostaminen oikealla rahalla loppuu välittömästi. Pelaajilla käyttämättä jääneillä timanteilla voi vuorostaan ostaa seuraavan kuukauden ajan huomattavasti aiempaa enemmän uusia kortteja avaavia Spirit Orb -paketteja.

Sulkeutumispäätökselle ei ole annettu syytä, mutta olettaa voisi, että reilut kolme vuotta pyörinyt peli ei ole enää kerännyt riittävää määrää pelaajia kovista kehuista huolimatta. Noin puoleentoista vuoteen peli ei ole rikkonut Steamissa 200 samanaikaisen pelaajan rajaa, ja viime aikoina myös sataan pelaajan yltäminen on ollut työn takana. 

Duelyst oli alun perin Kickstarterissa vuonna 2014 hieman vajaan 140 000 dollarin voimin vauhtiin päässyt hanke, jonka Bandai Namco nappasi lopulta talliinsa. Pelin sulkeutuminen ei jätä silti kehittäjä Counterplayta tyhjän päälle, vaan parhaillaan se työstää jo PS5:lle ja pc:lle vahvistettua Godfallia.

Lähde: Duelyst (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja