Verkkopelikonkarien tuore ilmaisräiskintä nimettiin uudelleen

Splash Damagen Dirty Bomb -ilmaisräiskintä kantaa nyt uutta nimeä, jota kehittäjät miettivät pelilleen jo aikaisemminkin.

27.8.2013 16:37

Viime vuoden puolella julkisuuteen tuotu Dirty Bomb -ilmaisräiskintä on nimetty uudelleen. Englantilaisen Splash Damagen tuotos kulkee jatkossa nimellä Extraction, johon kehittäjät asettuivat solmittuaan hiljattain julkaisusopimuksen ilmaispeleihin erikoistuneen Nexon American kanssa.

– Hauska fakta: Extraction oli Dirty Bombin alkuperäinen nimi. Emme pitäytyneet siinä vielä suljetussa alfavaiheessa, sillä emme olleet varmoja, josko olisimme pystyneet tekemään siitä tavaramerkkiämme maailmanlaajuisesti, Splash Damage taustoittaa muutosta tuoreimmassa tiedotteessaan.

Itse uutuusräiskinnän idean pitäisi nimenvaihdoksesta huolimatta olla edelleen kuitenkin sama kuin aiemminkin. Tälläkin hetkellä Splash Damage kehittää siis nimenomaan useiden eri hahmoluokkien varaan rakennettua verkkoräiskintää, joka sijoittuu radiologisen iskun kohteeksi joutuneen Lontoon hylätyille kaduille.

Kehittäjät erityisesti haluavat myös korostaa, ettei Extractionissa otteluita voiteta automaattisesti oikeaa rahaa törsäämällä, vaikka uusi julkaisija onkin loikannut mukaan kelkkaan.

– Olemme aina uskoneet, että moninpelitaistelut pitäisi voittaa taidolla, ei kulutetulla rahamäärällä. Tulet aina ymmärtämään, miksi voitit tai hävisit, ja avulias yhteisö auttaa tekemään sinusta paremman pelaajan.

Extraction on julkisesti esillä tämän viikon lopulla Seattlessa järjestettävillä PAX Prime -messuilla. Pelin ohella Splash Damagen tiedetään työstävän myös Batman: Arkham Originsin moninpeliä. Aikaisemmin kehittäjä on vastannut myös muun muassa niin Wolfenstein: Enemy Territorysta kuin myös Brinkista.

Lähde: Splash Damage

Lisää luettavaa