Verkkopelisuosikki Warframe käy vain kunnianhimoisemmaksi – moniulotteisia avaruustaisteluja, mystinen avoin maailma ja uusi alkuanimaatio 10 Cloverfield Lane -ohjaajalta esiteltiin / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkopelisuosikki Warframe käy vain kunnianhimoisemmaksi – moniulotteisia avaruustaisteluja, mystinen avoin maailma ja uusi alkuanimaatio 10 Cloverfield Lane -ohjaajalta esiteltiin

7.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Digital Extremesin verkkopeli Warframesta on esitelty iso joukko uusia tulevia asioita osana sen Kanadassa tänä viikonloppuna järjestettyä Tennocon-yhteisötapahtumaa.

Suurin ja odotetuin tähti tapahtumassa oli Warframen ison Empyrean-laajennuksen aina vain kattavampi esittely. Laajennus on aiempaan nähden siitä hyvin erikoinen, että se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden koota yhteen nelihenkisen tiimin ja lähteä sitten omalla kustomoitavissa olevalla railjack-avaruusaluksella tutkimaan maailmaa. Tämä tuo mukanaan muun muassa suuria monimutkaisia avaruustaisteluja, joissa oman aluksen hallinta ja vihollisaluksiin tunkeutuminen näyttelevät molemmat isoa osaa.

Empyreania esiteltiin tapahtumassa reilulla 40 minuutin pelikuvademolla, jossa tehdään aluksi kevyempi tutkiskelutehtävä ja siirrytään sitten isompaan taisteluosuuteen. Jälkimmäisen myötä Digital Extremes vahvisti, että pelistä löytyy kovin Middle-earth: Shadow of Mordor -henkinen Kingpin-järjestelmä, jossa pelaajien kohtaamat viholliset voivat palata myöhemmin aina vain voimakkaampina ja kostonhaluisempina. Yleisenä kehitysaskeleena demossa nähdään samalla varjo- ja valaistusehostuksia, joita Warframen pelimoottori saa laajennuksen mukana.

Demon kylkiäisenä Digital Extremes alkoi kiusoitella myös pelin toista tulevaa laajennusta, jota se kutsuu nimellä The Duviri Paradox. Sen mukana tulossa on uusi avoin pelialue, joka siitä esitellyn trailerin perusteella on tarjoamassa hieman erikoisempaa menoa tavanomaiseen avaruusninjailuun nähden.

Muita Tennoconissa esiteltyjä asioita olivat myös loppuvuodesta ilmestyvän uuden The New War -erikoistehtävän traileri sekä koko pelin uusi alkuanimaatio. Pätkää on ollut mukana ohjaamassa 10 Cloverfield Lanen ja Black Mirrorin parissa aiemmin työskennellyt Dan Trachtenberg.

Lähde: Warframe (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä vaikuttaa edelleen/taas niin siistiltä. Pitäisi testata vaikka luultavasti siellä ei osaa eikä ymmärrä yhtään mitään :D

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Tämä on tullut muutaman kerran aloitettua, mutta kyllästyminen iskenyt joka kerta nopeasti. Ehkä täytyy antaa kuitenkin vielä mahdollisuus ja tutustua tähän tulevaan päivitykseen.
Peli toimii varsin hyvin Linux+Steam+Proton.