Verkkopeliuutuus Knockout City saapuu ensi viikolla – eikä sen pelaaminen maksa mitään ensimmäiset kymmenen päivää / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkopeliuutuus Knockout City saapuu ensi viikolla – eikä sen pelaaminen maksa mitään ensimmäiset kymmenen päivää

13.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Knockout City, EA, Velan Studios, ilmainen, verkkopeli

Electronic Artsin ja Velan Studiosin uuteen Knockout City -verkkopeliin on mahdollista tutustua ilmaiseksi kymmenen päivän ajan, kun se julkaistaan ensi viikolla.

Tarjous on osa polttopelin Block Partyksi kutsuttua julkaisutempausta, joka tuo mukanaan myös muun muassa turnauksien kaltaisia erikoistapahtumia piristämään pelin ensimmäisiä päiviä. Pelin ensimmäisen varsinaisen sisältökauden startti osuu sekin Block Partyn kohdalle tuoden nopeasti julkaisun jälkeen peliin niin yhden lisäkartan, liigapelejä ja ylipäätänsä lisää taistelupassin kaltaisia saavutettavia asioita.

Jo aiemmin Knockout Cityn on vahvistettu olevan jo julkaisussaan osa myös EA Play- ja näin ollen siis myös Xbox Game Pass -palvelua.

Block Party -tempaus käynnistyy heti pelin julkaisussa eli 21. toukokuuta noin kello 15.00 Suomen aikaan ja päättyy samoihin aikoihin 30. toukokuuta. Koko aikataulu näyttää seuraavalta:

Lähde: Electronic Arts

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Eli tästä tulee maksullinen pelattava? Näyttää siltä että monEtisAatio iskee jälleen.

Nostoja