Verkkoräiskintä Brink muuttui yllättäen ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkoräiskintä Brink muuttui yllättäen ilmaiseksi

23.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Brittikehittäjä Splash Damagen verkkoräiskintäpeli Brink on muuttunut yllättäen ilmaiseksi pc:llä. Peli on parhaillaan kaikkien napattavissa Steamissa, eikä kyseessä näytä olevan mikään rajoitettu tarjous.

Peli on tuskin ollut monien ajatuksissa vähään aikaan, sillä se debytoi vuonna 2011 kohtalaisen väljän vastaanoton saaneena. Pelin julkaisi Bethesda, joka toi sen samaan syssyyn myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Pääpelin kylkiäiseksi yhtöt myyvät edelleen toki lisäsisältöä. Niillä Brinkiin saa uusia asusteita, aseita, kykyjä ja pari karttaa muutamalla eurolla.

Nykyisellään Splash Damage on ollut kiireinen ilmaisräiskintä Dirty Bombin kanssa. Viime aikoina se on auttanut lisäksi työstämään moninpeliä Gears of War 4:ään ja Batman: Arkham Originsiin.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Latasin Brinkin Steamista nopeasti testatakseni, ja jotenkin tuntui, että peli on vielä kankeampi kuin muistinkaan viime pelikerrasta, joka tapahtui PS3:lla. Taitaa kuitenkin aika kullata muistot todennäköisesti tässä kohtaa. Mitä ilmaisuuteen tulee, niin tämä tapahtuu n. 5 vuotta liian myöhään.