Verkkoräiskintä Cruciblen ahdinko jatkuu – julkaistu peli vedetäänkin takaisin suljettuun betaan / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkoräiskintä Cruciblen ahdinko jatkuu – julkaistu peli vedetäänkin takaisin suljettuun betaan

1.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Relentless Studios, Crucible, räiskintä, Amazon, Amazon game Studios,

Amazonin tuore ilmaisverkkoräiskintä Crucible on ottamassa takapakkia julkaisullaan. Siitä huolimatta, että peli ilmestyi täysvoimaisesti Steamiin aiemmin toukokuussa, on kehittäjä Relentless Studios nyt ilmoittanut, että peli siirtyy keskiviikosta alkaen takaisin suljettuun beta-tilaan.

Kaikki nykyiset pelaajat pääsevät mukaan betaan ilman erillistä tarvetta hakemiselle. Kun muutos tapahtuu heinäkuun 1. päivä noin kello 19.00, voi betaan hakea mukaan pelin kotisivujen kautta.

Betaan palautuminen ei ole ollut ainut hämmennystä aiheuttanut veto peliltä tähän mennessä. Vain parisen viikkoa julkaisun jälkeen Relentless riisui pelistä nimittäin yhden sen kolmesta pelitilasta ja kertoi myös toisen vetäytyvän vielä ajan myötä. Onkin ollut selvää, ettei teos ole ollut halutunlainen menestys Amazonille. Viimeisen parin viikon ajan Crucible on saavuttanut Steam Charts -sivuston mukaan parhaimmillaan vain noin 200 yhtäaikaista pelaajaa kerralla.

– Kerroin muutama viikko sitten askeleista, joita olemme ottamassa muuttaaksemme ja parantaaksemme Cruciblea vastataksemme antamaanne palautteeseen. Tämä suunnitelma on yhä sama, mutta otamme vielä uuden askeleen, joka auttaa meitä keskittymään parhaan mahdollisimman pelikokemuksen tarjoamiseen pelaajille, kun jatkamme pelin hiomista, Cruciblen kotisivuilla kerrotaan.

Relentlessin mukaan pelin kehitystyö jatkuu silti yhä jo aiemmin esitellyn suunnitelman mukaisesti. Tarkoituksena kehittäjillä on järjestää vastaisuudessa myös aktiivisesti pelihetkiä, jossa Relentlessin työntekijät pelailevat Crucible-yleisön kanssa palautetta keräten.

Lähde: Crucible (kotisivu), Steam Charts

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.