Verkkopeleistään tunnettu brittistudio Splash Damage on haalinut itselleen takaisin täydet oikeudet Dirty Bomb -räiskintäpeliinsä. Vastaisuudessa Splash Damage ei ole vastuussa enää siis vain pelinsä kehityspuolesta, vaan hallinnoi myös muita osa-alueita aina markkinoinnista palvelimiin ja huijauksenestomenetelmiin.

Splash Damagelta kerrotaan, että sillä onkin heti muutamia ideoita sen suhteen, miten se haluaa parannella peliään seuraavaksi. Ensimmäisenä kehittäjillä ovat tähtäimessä varsinkin huijarit, joita se pyrkii jahtaamaan ottamalla käyttöönsä suomalaistaustaisen EasyAntiCheat-järjestelmän. Myös pelin tietokannat, palvelintoiminta ja asiakastuki siirretään hiljalleen osaksi Splash Damagen omaa Warchest-julkaisuosastoa.

Ennen muutosta Dirty Bombin julkaisijana toimi ilmaispeleihin erikoistunut Nexon, joka oli mukana projektissa aina vuodesta 2013 asti. Firmat päätyivät aikoinaan yhteistyöhön Splash Damagen vähäisen julkaisukokemuksen johdosta.

Dirty Bombin lisäksi Splash Damage on työstänyt jo ennalta pelejä, kuten Wolfenstein: Enemy Territoryn sekä Brinkin. Se on myös luonut moninpeliosuudet Gears of War 4:ään ja Batman: Arkham Originsiin

Lähde: Gamasutra

Lisää luettavaa