Verkkoräiskintä LawBreakers muuttuu maksulliseksi – "ilmaispelit saavat pelaajat epäilemään huijatuksi tulemista" / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkoräiskintä LawBreakers muuttuu maksulliseksi – "ilmaispelit saavat pelaajat epäilemään huijatuksi tulemista"

18.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Cliff Bleszinskin ja tämän Boss Key -studion moninpeliräiskintä LawBreakers on ajautunut muutosten kouriin. Parhaillaan käynnissä olevan Game Developers Conference -tapahtuman yhteydessä kehittäjät ovat paljastaneet, ettei LawBreakersista ole enää muodostumassa ilmaispeliä, minkä ohella sen taidetyyliä on laitettu myös uuteen kuosiin.

– Emme halunneet lähteä sille tielle, että laittaisimme pelaajat ostamaan pelaamiseen tarvittavaa energiaa tai että tekisimme jotain muita likaisija temppuja, jotka ovat vallanneet alaa ilmaispeleissä. Monet ydinpelaajat reagoivat ilmaispeleihin edelleen negatiivisesti, koska he kokevat tulevansa huijatuksi, Bleszinski selitti LawBreakersin uutta hinnoittelupolitiikka.

LawBreakersin maksullisuuteen vaikutti myös se, että kehittäjät kokivat pelin ilmaismallin häirinneen usein studion luovaa suunnitteluprosessia.

Boss Key ei ole toistaiseksi kyennyt tarkalleen varmistamaan, minkä hintaiseksi LawBreakers on nyt suunnitelmien muuttumisen myötä muovautumassa. Se on kuitenkin lupaillut, ettei pelistä tarvitse lähteä maksamaan kuitenkaan täyttä 60 euron hintaa.

Mitä tulee pelin muuttuneeseen taidetyyliin, pitäisi LawBreakersin muistuttaa jatkossa tyylillisesti enemmän "kypsempää" räiskintäpeliä kuin Overwatchin ja Battlebornin kaltaista leppoisempaa räiskyttelyä. Merkittävä syy tähän oli juurikin verratuksi tuleminen moniin markkinoiden värikkäämpiin verkkoräiskintäpeleihin.

Tarkoituksena Boss Keylla olisi saada LawBreakers virallisesti ulos tänä kesänä. Toistaiseksi peli on ollut työn alla vain pc:lle.

Ohessa reilun puolen vuoden takainen traileri LawBreakersista ja sen astetta kepeämmästä ulkoasusta. Uutiskuvan alla piilevästä kuvagalleriasta löytää vuorostaan uusia ruutukaappauksia tuotoksesta.

Lähde: Eurogamer, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Jotenkin on semmoinen tunne että useat pelit ottavat enemmän vaikutteita brinkistä kuin kukaan haluaa myöntää.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

Emme halunneet lähteä sille tielle, että laittaisimme pelaajat ostamaan pelaamiseen tarvittavaa energiaa tai että tekisimme jotain muita likaisija temppuja, jotka ovat vallanneet alaa ilmaispeleissä. Monet ydinpelaajat reagoivat ilmaispeleihin edelleen negatiivisesti, koska he kokevat tulevansa huijatuksi, Bleszinski selitti LawBreakersin uutta hinnoittelupolitiikka.

Amen. Skippaan kaikki "ilmaispelit" suosiolla, kun niissä jokin rahastus/epätasapaino/kusetus aina piilee. En ole peliä seurannut mutta näytti kyllä helvetin hyvältä menolta, täytyy varmaan ostoslistalle laittaa.

Nostoja