Verkkoräiskintä Outrise parittaa Left 4 Deadin ja Shadow of the Colossuksen / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkoräiskintä Outrise parittaa Left 4 Deadin ja Shadow of the Colossuksen

10.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Räiskintäpelien ollessa kovassa huudossa on genren eri edustajien mielellään pyrittävä erottumaan joukosta ainakin jollain tapaa edukseen. Hiljattain varovaisesti julkistettu verkkoräiskintä Outrise pyrkii tekemään tämän ottamalla Shadow of the Colossuksesta tutut mittavat pomotaistelut ja yhdistämällä ne Left 4 Deadissa nähtyyn yhteystyöpelaamiseen.

Outrisessa pelaajat asetetaan tilanteeseen, jossa maksimissaan noin 15-henkinen sotilasryhmä kohtaa jättiläsmäisen robottivihollisen, jonka ohjaamisesta vastaa oma erillinen pelaajansa. Kyseinen yksinäinen robotti on varustettu tuhovoimaisilla aseilla ja useilla eri näkökulmamahdollisuuksilla, kun taas pienet sotilaat joutuvat turvautumaan erilaisiin perusaseisiin ja ajoneuvoihin. Koossa on kuitenkin jännittävät etunsakin, sillä taistelu robottia vastaan voi ajaa sotilaat muun muassa kiipeämään tämän kehoa pitkin.

Kunnianhimoista projektia työstää muun muassa Assassin's Creed II:n, Hawkenin ja Call of Dutyn parissa työskennelleitä kehittäjiä, mutta aivan välittömästi siitä ei kuitenkaan kannata innostua liikaa. Pelin kehitysprosessi – ja kehitystiimi ylipäätänsä – on vasta varsin alkutekijöissä, eivätkä kehittäjät ole vielä edes varmoja, tuleeko Outrise saamaan lopulta muotonsa esimerkiksi Kickstarterin tai yksityisrahoituksen kautta.

Läjä konseptitaidetta on tuotoksesta sentään jo nähtävillä. Sitä sekä peliin liittyviä lisäyksityiskohtia löytää Outrisen kotisivuilta.

Lähde: Eurogamer, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Ainakin idea vaikuttaa mielenkiintoiselta :)