Verkkoräiskintä Rogue Company varhaisjulkaistiin – takana Smitesta ja Paladinsista tuttu pelitalo / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkoräiskintä Rogue Company varhaisjulkaistiin – takana Smitesta ja Paladinsista tuttu pelitalo

20.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Rogue Company, Early Access, Hi-Rez Studios, First Watch Games, verkkoräiskintä

Jälleen yksi verkkoräiskintäpeli on tehnyt isomman loikkauksen markkinoille, sillä Hi-Rez Studiosin ja First Watch Gamesin työstämä Rogue Company on on ilmestynyt beta-kuosissa sekä Epic Games Storeen, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että Switchille.

Mukaan on mahdollista hypätä ostamalla yhden kolmesta niin sanotusta Founder's Packista. Halvimmilla pääsee noin 15 euron aloittelijapakkauksella, johon kuuluu pelaamispääsyn ohella kaksi pelattavaa hahmoa ja muutamia kosmeettisia esineitä. Noin 30 euron peruspaketilla hahmoja on käytössä kahdeksan, kun taas 60 euron Ultimate-pakkaukseen heitetään vielä mukaan aina vain enemmän kosmeettisia esineitä ja pelin sisäistä valuuttaa.

Tyyliltään Rogue Company on kolmannesta persoonasta kuvattu taktiikkaräiske, jossa kaksi neljän hengen tiimiä ottavat toisistaan mittaa tavoitepohjaisissa otteluissa. Peli tukee alustojen välistä moninpeluuta sekä edistymistä, ja varhaisjulkaisun kunniaksi siitä on julkaistu joukko uusia esittelytrailereita.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

Tämä itseasiassa näyttää erittäin hyvältä.

Nostoja