Verkkoräiskintäpeli Paladins saa viimein virallisen julkaisun – mobiilisivuosa elää sekin / Uutiset / pelaaja.fi

Verkkoräiskintäpeli Paladins saa viimein virallisen julkaisun – mobiilisivuosa elää sekin

2.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Ilmaiseksi pelattava verkkoräiskintäpeli Paladins on kuoriutumassa ulos beta-kuorestaan. Niin pc:llä, PlayStation 4:llä kuin Xbox Onella pelin virallinen julkaisu koittaa 8. toukokuuta eli reilut puolitoista vuotta sen jälkeen, kun Paladins muuttui alunperin kaikille avoimeksi.

Kehittäjä Hi-Rez ei varsinaisesti ole kertonut, mikä viime hetken muutos pelissä kippaa sen valmiiden tuotteiden maailmaan. Se on kuitenkin luvannut juhlistaa julkaisua muutamin erilaisin keinoin. Julkaisuun asti kaikki pelin sankarit ovat esimerkiksi kaikkien vapaasti käytettäväksi, minkä lisäksi betaa kokeilleita palkitaan julkaisun tapahtuessa 200 ilmaisella kristallilla.

Tietystikään Paladinsin kehitys ei pysähdy julkaisun myötä kuin seinään. Hi-Rez lupaa mukaan vielä myöhempänä ajankohtana niin viilauksia kuin uutta sisältöä. Hiljattain peliin esiteltiin myös uudet oikealla rahalla ostettavat taistelupassit, joilla itselleen voi hankkia tehokkaammin esimerkiksi kokemusta ja uusia kosmeettisia esineitä.

Sopivasti tänään keskiviikkona Paladinsiin pohjautuva mobiilipeli Paladins Strike on saanut sekin maailmanlaajuisen julkaisun iOS- ja Android-laitteilla. Peli käytännössä muovaa isompien alustojen räiskintäkokemuksen toimimaan hieman enemmän MOBA-genren tyyliin.

Lähde: Paladins

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja