Video Call of Duty 4:n voittajasta? / Uutiset / pelaaja.fi

Video Call of Duty 4:n voittajasta?

12.04.2008 // Kirjoittanut: Riot
54

Sony julkaisee marraskuussa jatko-osan PS3:n julkaisupeliinsä Resistance: Fall of Maniin.

Toistaiseksi jatko-osa tunnetaan nimellä Resistance 2 ja sitä tekee edelleen Ratchet and Clank -sarjasta tunnettu Insomniac Games.

Lataa tunnelmaa luova teaser traileri tästä (61mt, MP4). Toivottavasti saamme mahdollisimman pian trailerin, joka sisältää aitoa pelikuvaa

r2_screen_01_jpeg.jpgr2_screen_02_lite.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän josu kuva
josu

No olipas taas harhaanjohtava, ellei jopa ylimielinen, otsikko. Tuli katsottua kyseinen traileri vajaa tunti sitten ja ihan pätevältähän tuleva julkaisu näytti. Kyllä tätä odotetaan - pienellä varauksella tosin, sillä ensimmäinen osa ei voittanut minua puolelleen.

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Teaserit alkaa minua kyllä pikkuhuljaa kyllästyttämään, minuutin mittaisia CGI-pätkiä joista ei saa sen suurempaa kuvaa pelistä kuin ilman katsomistakaan (Myös Motorstorm 2, GeoW 2 yms yms...). Resistance 2 -kuvat olivat valaisevampia :p
Resistance 1 oli ihan pätevä monilta osin, mutta juuri juonen se jätti mielestäni pahasti hollilleen. Toivottavasti korjailevat asiaa, Insomniac kuitenkin osaa ainakin hieman parempaa tasoa tuottaa, mitä R&C -peleistä voi päätellä...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"No olipas taas harhaanjohtava, ellei jopa ylimielinen, otsikko."

No itse en ainakaan sanoisi kovinkaan ylimieliseksi, kun Resistance 2 tuntuu haastavan käytännössä kaikki nykyiset konsolien nettiräiskeet nimittäin konsolien historian suurimmilla pelaajamäärillä (60 pelaaajaa!), sekä mainiolta kuulostavalla 8 pelaajan kampanialla. Ainakin täällä on odotukset korkeilla ja teaser vaikutti mahtavalta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuomakselta taas "mainio otsikko". Homma alkaa jo muistuttaa konsolifinin meininkiä...

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Joo, en itsekään olen Sonyn uden PR-linjauksen suuri suosija, eli pelkkää CGI-traileria alkuun vaikka peleistä (Resistance 2 ja MotorStorm 2) on jo julkaistu paljon pelikuvaa. Ärsyttävää.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nettipeliltä odotan kyllä todella paljon. Ensimmäisessä osassa se oli aivan huippu, ominaisuuksiltaan CoDiakin selkeästi edellä.

"Tuomakselta taas ”mainio otsikko”. Homma alkaa jo muistuttaa konsolifinin meininkiä…"

Konsolifinissä sama uutinen oli otsikoitu "Resistancen ensimmäinen traileri"...
Konsolifin on valovuosia edellä jo pelkän otsikointinsa puolesta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hmm.. Viittaakohan tuo "I have 19 hours left to live" yksinpelikampanian kestoon?

Käyttäjän Raverider kuva
Raverider

Ihan nätti traileri, itselle COD4 ei ole missään jumala-asemassa, joten mistäs sitä tietää vaikka tämä minun osaltani voiton veisikin.

Käyttäjän josu kuva
josu

"No itse en ainakaan sanoisi kovinkaan ylimieliseksi, kun Resistance 2 tuntuu haastavan käytännössä kaikki nykyiset konsolien nettiräiskeet nimittäin konsolien historian suurimmilla pelaajamäärillä (60 pelaaajaa!), sekä mainiolta kuulostavalla 8 pelaajan kampanialla." -Vierailija

Jos vain Insomniac saa suuret verkkomatsit toimimaan moitteetta niin kieltämättä se on hieno saavutus verkkopelaamiselle. Mutta se ei ollut pointtini, vaan se, että ainakin tietääkseni näiden tulisi olla peliuutisia - ei uutisen kertojan mielipiteitä. Toivoisinkin Pelaajan toimituksen pitäytyvän faktoissa asioita uutisoidessaan, jätetään ne mielipidekirjoitukset meille käyttäjille :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

vaikka xlaatikon omistankin, niin pakko myöntää, hyvältä näyttää. just tuollaisia yksinoikeus killeri pelejä ps3 tarvii. niillä sitä rakkinetta myydään.