Video tulevasta Syphon Filteristä / Uutiset / pelaaja.fi

Video tulevasta Syphon Filteristä

20.06.2006 // Kirjoittanut: Riot
9

PSP-omistajat voivat ladata tästä itselleen PSP:lle räätälöidyn videon heinäkuun puolessa välissä julkaistavasta Syphon Filter: Dark Mirror -pelistä.

Huvittavasti, pelissä on Suomeen sijoittuva kenttä. Näemmä täältäkin päin maailmaa löytyy hämmentävän huonosti vartioituja salaisisia tutkimuslaitoksia!

Syphon Filter: Dark Mirror ilmestyy 12.7 PSP:lle.

SCEE RTL_fun_01 copy.jpgSCEE Protecting Hargrove.jpgSCEE IR copy.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

Vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. Saa nähdä vaikuttavatko nuo pelin tehtaat yhtään suomalaisilta tehtailta, vai käykö niinkuin leffassa nimeltä Swordfish, jossa suomalainen/suomalaiset puhuivat siansaksaa.
Hyvä peli tulee luultavasti kuitenkin olemaan, sen verran hyviä pelejä nuo Syphon Filterit ovat olleet, vaikka eivät ole koskaan mitään ylempiä suosikkejani olleetkaan.

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Suomi-yhteyksiä on hauska bongata, olipa sitten 28 Päivää myöhemmin elokuvan viimeinen minuutti joka sai kääntämään päätä äänen perässä tai Zoolanderin jääsurffausta harrastava kääpiöt. On aika kummallista oikeastaan että Suomi ei ole ollut Japanilaisissa peleissä suuremmin esillä, sillä siellä on vastaavanlaista kiinnostusta Suomeen kuin väellä täällä siihen suuntaan. Animepuolellahan Suomi-yhteyksiä on jo useampia.

Syphon Filter ei ole koskaan istunut kuitenkaan pelinä meikäläiselle, eikä muutoinkaan tunnu pystyvän nousemaan esiin Splinter Cellin varjosta, MGS:stä puhumattakaan.

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Paitsi että Syphon Filttereitä oli olemassa jo aikoja ennen Splinter Celliä..
Mutta asiaan, Syphon Filtterit ovat aina yllättäneet positiivisesti (minus Omega Strain, joka murskautui hypensä alle sekä osa 3, joka jäi hieman PS1:sen pääelinkaaren loppujunaan), varsinkin numero 1, jonka 989 Sports sai epäilyistä huolimatta toimimaan loistavasti.

Samaa menoa on luvassa myös tässä uutukaisessa, joka on kerännyt menestystä ulkomailla (k:a gamerankingissä kiitettävä 88%).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

vaikka omistaisinkin PSP:n, en hankkisi peliä. Ehkä hankkisinkin jos tehtaissa olisi töissä ryss... eikun siis venäläisiä. Hahahahahahaha...
P.S. Älkää nyt luulko, että olen rasisti. En ole.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uutukainen on oikeasti erinomainen peli. Taattua Syphon Filteriä. Aika b-juoni as usual, mutta hyvä meininki muuten ja tosin hyvin toteutettu online-puoli.

Käyttäjän ULVI kuva
ULVI

Tämä Suomi-kenttä taitaa vieläpä olla pelin viimeinen? Syphon Filter 1 oli kovuutta. Harmittelin aikoinaan pitkään, että sen sijasta meninkin ostamaan Driverin.

-------
MGS laskettaneen japanilaiseksi peliksi, jonka kakkososassa Pliskinille soittaessa AK kädessä saa jonkinmoista infoa suomalaisesta Valmetista. Mutta juuh, eipä kai muuten pahemmin yhteyksiä. Silent Hilliin saisi sekotettua jotain kullan perässä jenkkeihin muuttaneista suomalaisista..

989:sta taas tuli mieleen MoonTV:n ajoilta: "-- taattua 989-tasoa eli helvetin huonoja."

Käyttäjän Wipeout kuva
Wipeout

Juu Suomi kenttä on viimeinen. Välivideossa mainitaan Helsinki Finland mutta siihen ne yhteneväisyydet sitten loppuvatkin. Kuorma autojen kyljessä oleva tekstikin on tanskaa :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"vaikka omistaisinkin PSP:n, en hankkisi peliä."

Tuossa siis tarkoitin, etten halua ampua Suomipoikia; kaveria ei jätetä. Muttamutta, nuo "suomalaiset", jos niitä nyt edes on, on tehty ulkomailla, joten ei varsinaisesti Suomipoikia(?)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On tossa Resident evil outbreak 1:ssä on semmonen taulu puzzle jossa on lukee finland ja siinä suomenlinna :P

Nostoja