Videopäiväkirja GRAW 2:n pc-versiosta / Uutiset / pelaaja.fi

Videopäiväkirja GRAW 2:n pc-versiosta

15.06.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
29

Ubisoft on julkaissut ensimmäisen osan GRAW 2:n pc-version videopäiväkirjasta. Pätkässä pelin tuottaja Nouredine Abboud ja peliä kehittävän GRINin työntekijä Lars Bonde luovat yleiskatsauksen koko projektiin.

Voit ladata videon tästä. (Wmv, 46,2 Mt)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

en malta odottaan enämpää, koska tuo julkaistaan?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

GRAW2 oli upea peli. Yksinpeli oli tosin aivan liian lyhyt.

Moninpeli oli erittäin hieno ja hyvä, varsinkin jos pitää realismista (Kun sinua ammutaan, kuolet. Piste. Ei siis mitään superloikkia, ziuh ziuh -sädeaseita ja suojakilpiä).

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

X0 versio on pelattu jo ajatsitten läpi. Eikös tämä kuulu tonne PC puolelle nämä PC uutiset. Tuli vaan mieleen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

X0 versio oli surkea. Ei kukaan halua pelata padilla tällaista peliä
!!!!!!!!!!!!!!

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Padilla oli just hyvä pelata. Ite olen taas näppistä ja hiirtä vastaa. Se se vasta vaikeata ja puuduttavaa olikin.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Minusta tämmöiset FPS-pelit on parasta pelata hiirellä ja näppäimistöllä. Itselläni padilla pelaaminen ei suju ollenkaan. Mutta mihin on kukin tottunut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Padilla oli just hyvä pelata. Ite olen taas näppistä ja hiirtä vastaa. Se se vasta vaikeata ja puuduttavaa olikin."

Heheh ymmärrät varmaan että hiirellä ja näppiksellä on helpompi ja mielestäni parempi pelata kuin vaikkapa snipulla ei tarvitse 10sekunttia tähdätä yhtä vihollista vaan saa helposti ammuttua vihollisen alas.
Se on vain yksinkertainen fakta että hiiri+näppis voittaa padin FPS peleissä todella helposti, sama RTS peleissä. Tappelu ja seikkailupelit taas padilla ja RPG hiiri+näppiksellä.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Joo. Se vaatii katos taitoa. Ja ennenkaikkea harjoittelua. Padilla se oli helppoa kuin mikä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Graw:n pc versio on aivan eri peli. Tällainen sen pitikin olla. Demoa kokeiltuani en voi muuta sanoa kuin, että pakko ostaa.

Pelonsekaisin tuntein pelasin kaverilla xbox versiota. Se on kauniisti sanottuna raiskattu. Pelin nimeksi olisi sopinut paremmin Rambo action shooter. Onneksi tekivät oikean version pc:lle.

Hiiri näppis combo on tosiaan ainoa vaihtoehto FPS-peleille. Padilla pelatessa on joka pelissa tuntuva auto-aim. Lisäksi ase ei potki ja tappoon tarvitaan lippaallinen ammuksia. Ei näin.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Edelliselle kauniisti sanottuna.

Olen ikäni pelannut sekä PC:llä ja konsoleilla. Tietokonetta olen päivitellyt aina uusien pelejen mukaan ja niin että grafiikkaherkkuja ei tarvitsisi minimiin puottaa.

PC:llä olen pelannut enimmäkseen FPS pelejä. Se genre vetää kaikista eniten. Nyt uuden tehokkaan konsolin myötä(X0) voi pelata niitä samoja upeita pelejä mitä olen aina PC:llä pelannut,pelaan viellä PC:lläkin,sillä ostin taas uuden että pelit pyörivät kunnolla.

Padilla pelattuani helvetin kauan kaikkia räiskintä pelejä olen huomannut että se toimii samallalailla kuin tietokoneen näppis+hiiri,jopa paremmin.

Grafiikasta pystyn kokemuksesta toteamaan esim uusia huippu PC pelejä pelatessani ja senjälkeen siirtyessäni konsolipuolelle en huomaa grafiikassa paljoa eroja konsolin ja PC:n välillä. Erotkin ovat aika yllättävän pieniä. Pelaaminen kuitenkin tuntuu helpommalta padilla oli kenre mikä tahansa,kun voi rennosti sohvalla tai sängyllä pelata makuultaankin,mutta PC:llä kokoajan selkä paskana ja kädet vääntyneinä. Siistähän tulee jo nivelvammoja perkele.

Nostoja