Videotulva näyttää miten Pokémonia pelataan maailmanmestaruustasolla

Pokémon Company on tarjonnut roimasti videomateriaalia elokuun alussa käydystä Pokémon World Championships 2013 -turnauksesta, jossa kovan luokan Pokémon-pelaajat ottivat yhteen niin videopelien kuin korttienkin parissa.

25.8.2013 16:56

Mestaruustitteleitä on moneen lähtöön ja tietenkin myös Pokémon-pelejä pelaamalla tällaisia on voinut saavuttaa jo useamman vuoden ajan. Viimeisin Pokémon-pelien maailmanmestaruusturnaus käytiin kuluvan kuun alussa Vancouverissa ja nyt tapahtumasta on saatu Pokémon Companyn toimesta roimasti videomateriaalia hieman jaotellummassa muodossa.

Ohessa olevan videon kautta näkemään pääsee, miten turnauksen Masters-ikäsarjan parhaat pelaajat ottivatkaan yhteen. Pokémon Companyn YouTube-kanavalta käsiinsä voi saada lisäksi myös muita otteluvideoita aina jopa Pokémon-korttipeliturnausta myöten. Myös tapahtumaa yleisemmin esitteleviä videopätkiä on tarjolla.

Turnauksessa käytetyt pelit olivat Black 2 ja White 2.

Leikkaamattomia lähetyksiä turnauksesta voi tarkastaa suoratoistopalvelu Twitch.tv:n kautta. Tapahtumaan vastaavasti voi tutustua videoiden ohella tarkemmin sen kotisivujen kautta.

Lisää luettavaa