Vie katseesi tähtiin PlayStation-roolipeli Star Ocean 5:n uudella englanninkielisellä trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Vie katseesi tähtiin PlayStation-roolipeli Star Ocean 5:n uudella englanninkielisellä trailerilla

4.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Tri-Acen ja Square Enixin tuore toimintaroolipeli Star Ocean: Integrity and Faithlessness on saanut länsimaissa tuoreen trailerin. Niin pelin tarinallinen kuin pelillinenkin puoli ovat uudella videolla vahvasti esillä, mutta yhtälailla se antaa ensimmäisen näytteen nyt myös pelin englanninkielisestä ääninäyttelystä.

Tarkempaa julkaisuajankohtaa trailerilta ei sen sijaan kannata edelläänkää vielä odottaa. Peli nähdään Japanissa jo nyt maaliskuussa, mutta länteen peliä lupaillaan vielä edelleen ympäripyöreästi ulos täksi vuodeksi. Japanista poiketen peliä ei edelleenkään olla saamassa länteen myöskään PlayStation 3:lle ollenkaan, vaan pelkästään PlayStation 4:lle. 

Uusimman trailerin voi katsastaa ohesta. Vertailun vuoksi sen alta löytää myös alkuperäisen japaninkielisen pätkän.

Lisätietoja Star Ocean: Integrity and Fathlnessnessita kaipaavien kannattaa kääntyä tässä kuussa vielä myös uusimman Pelaaja-lehden numeron puoleen. Tänään perjantaina kauppoihin saapunut numero pitää sisällään pelin tuottajan Shuichi Kobayashin haastattelun.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Last Hope oli varsin pätevä jrpg, vaikka ei mikään mestariteos ollutkaan joten vastaavaa odotan tältä. Toivottavasti vaihtoehtoina ovat jälleen molemmat ääniraidat koska omaan korvaan ainakin jälleen japsit vetää hiukan paremmin. Last Hopessa kiitin kovasti alkuperäistä ääniraitaa koska dubbauksen Meracle oli korvia riipivää :D