Vielä kerran tunteella! Metal Gear -julkaisutrailerissa kohtaavat nostalgia ja evoluutio / Uutiset / pelaaja.fi

Vielä kerran tunteella! Metal Gear -julkaisutrailerissa kohtaavat nostalgia ja evoluutio

25.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain saadaan kauppoihin ensi viikolla, joten tietysti pelistä on julkaistu nyt julkaisutraileri pelikansan ihmeteltäväksi. Uusi video on jälleen itse Hideo Kojiman ohjaama ja editoima tuotos, joka Konamin nykytilan tuntien voi hyvinkin olla myös viimeinen Metal Gear -aiheinen traileri, jonka herralta koskaan saamme.

Uusi traileri käynnistyy nostalgisissa tunnelmissa kertaillen klassisia tapahtumia Metal Gear Solidin historiasta siirtyen lopulta esittelemään aiempaa laajemmin erityisesti The Phantom Painissa kohdattavaa uutta ultimaattista robottiuhkaa. Spoilereita pelkäävien kannattaakin jälleen pariin otteeseen miettiä, onko trailerin loppupuoliskoa miten kannattavaa katsoa.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain julkaistaan niinkin nopsaan kuin 1. syyskuuta niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin sekä vanhemman sukupolven konsoleille. Pelin lähestyvää julkaisua on kuluvalla viikolla tosin varjostanut epäselvyys sen mikromaksujen luonteesta. Pelisivusto GameSpot ilmaisi maanantaina huolensa siitä, että pelin sisältämä mahdollisuus hyökätä muiden pelaajien rakentamien Mother Base -tukikohtien kimppuun saattaisi olla piilotettu maksuseinämän taakse. Konami on myöhemmin kiistänyt tämän ja luvannut, että pelin kyseisen ominaisuuden yhteydessä löytyvät mikromaksut toimivat vain "kiihdyttimenä" Mother Basen hyökkäyksiin ja puolustamisiin liittyvissä asioissa ja että pelistä löytyvää virtuaalivaluuttaa on mahdollista hankkia pelaamalla. Lisätietoja Konami on luvannut kertoa järjestelmästä lähempänä julkaisua.

Toisten pelaajien tukikohtien kimppuun hyökkääminen on erillinen ominaisuus kuin The Phantom Painin oma Metal Gear Online -verkkopeliosuus. Metal Gear Online -sotiminen käynnistetään konsoleilla lokakuussa ja pc:llä ensi vuoden alussa.

Lähde: GameSpot, PC Gamer, Eurogamer,

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Epäilen kyllä vahvasti että naamahässäkkä mikään spoileri olisi, harhaan johtamista kyllä jos jotain. Uuden Metal Gearin....varustus...kannattaa myös tsekata, makiat naurut tuli siitä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Demppa

Epäilen kyllä vahvasti että naamahässäkkä mikään spoileri olisi, harhaan johtamista kyllä jos jotain.

Siis tuossahan nyt ei ollut vielä mitään. Lopun robottitoiminta on se juttu, jonka ainakin itse olisin mieluusti nähnyt vasta itse pelissä ja siihen uutisessakin viitataan.

E: Ja johan Metal Gear REXikin ampui laseria haarovälistään.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus käyttäjältä Demppa

Uuden Metal Gearin....varustus...kannattaa myös tsekata, makiat naurut tuli siitä.

Tuota ei voi missata vahingossakaan. Melkein mätkähti kämmen otsaan kyllä tuon nähdessä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Oli kyllä mahtava tuo alku. Tämä on aikakauden loppu.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Riepu

Lopun robottitoiminta on se juttu, jonka ainakin itse olisin mieluusti nähnyt vasta itse pelissä ja siihen uutisessakin viitataan.

traileri oli todella tunteisiin vetoava jo ilman että näyttää sitä roboa ja olisi kyllä tosiaan saanutkin jättää sen pois

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Jätin trailerin kesken koska olen pelannut vasta ensimmäisen osan ja toinen osa on kesken.