Sonyn kesäalennuskampanjan ensimmäinen puolisko on jo takana, mutta tarjouskaivo ei näytä merkkejä kuivumisesta.

PlayStation Storen elokuisiin kesäalennuksiin lukeutuu jälleen mojova lista niin uusia kuin vanhempiakin teoksia PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle ja Vitalle. Lisäksi tarjolla on muutamia useamman alustan cross-buy -pelejä. 

Elokuun loppuun asti kestävä kampanja on jaettu kahteen lohkoon: tämänhetkiset tarjoukset ovat voimassa vain kuun 12. päivään asti, jolloin eetteriin isketään täysin uusi satsi alepelejä. Heinäkuisen kampanjan tapaan PS Plus -jäsenyys oikeuttaa monien pelien kohdalla lisäalennusprosenttiin.

Ensimmäisten kahden viikon tarjonnan kärjessä keikkuvat Bloodborne (39,99€) ja Project CARS (39,99€), jotka ovat kumpikin tuoreina tekeleinä ensimmäistä kertaa alennuksessa. Vaikka alekampanja keskittyy pitkälti suurempiin ja hintavampiin julkaisuihin, voi tarkkasilmäinen shoppailija löytää itselleen pelattavaa vaatimattomammillakin sijoituksilla.

Koko listaa PlayStationin kesäalen peleistä voi tutkia täältä.

Microsoftin leirissä elokuuta vietetään hieman erilaisissa merkeissä. Xbox Storen kesäale on jo ohi, mutta Microsoftin Summer Spotlight -kampanja tuo Xbox Onelle yhteensä 25 tuoretta digitaalista julkaisua eri genreistä.

Lähde: PlayStation Blog, Xbox Wire, Eurogamer

Lisää luettavaa