Vieläkö Days Gone -hammasta kolottaa? PS4-yksinoikeuden oma New Game+ -tila ja uudet vaikeustasot päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Vieläkö Days Gone -hammasta kolottaa? PS4-yksinoikeuden oma New Game+ -tila ja uudet vaikeustasot päivättiin

6.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Days Gone tarjoilee ensi viikolla taas muutaman syyn palata moottoripyöräselviytymisen pariin. Syyskuun 13. päivä ilmestyvä päivitys lisää peliin siihen kovasti pyydetyn New Game+ -tilan sekä pari kappaletta uusia vaikeustasoja ja trophy-saavutuksia.

New Game+ -tilalla Days Gonen pääsee tietysti aloittamaan alusta kaikkien aiemmalla pelikerralla kerättyjen varusteiden ja kykyjen kera. Days Gonen lisähaasteista kerättävät erilaiset edut ovat yhtälailla käytettävissä New Game+:n sisällä.

New Game+:n pelaaminen onnistuu millä tahansa pelin vaikeustasolla. Uudet vaikeustasot Hard II ja Survival II ovat yhtälailla käytettävissä myös ensimmäisillä pelikerroilla näin halutessaan.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sonyn yksinoikeuksissa näköjään jo kaavana nämä, sillä niin moneen on nämä samat tai samankaltaiset lisät tulleet. En ole yhtäkään näistä vielä pelannut uusiksi NG+:ssa ja isoimpia syitä lienee se, että nämä tulevat aina jälkikäteen. Silloin on jo siirtynyt muihin peleihin.

Sen lisäksi ei edes oikein ehdi mitään open worldeja jauhaa kauheasti uusiksi. Days Goneen palaisin kyllä jos tulisi jotain järkevämpää uutta tekemistä, eli tarinallista tehtävää ja mieluusti uudella alueella. Sekin on aika perushommaa ollut että yksi tällainen on tullut. Saapa nähdä.

Nostoja