Vieläkö Destiny innostaa? House of Wolves -laajennus saapuu toukokuussa – katso traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Vieläkö Destiny innostaa? House of Wolves -laajennus saapuu toukokuussa – katso traileri

13.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Destinyn seuraava suuri laajennusosa House of Wolves on saanut julkaisupäivänsä. Xboxeilla räiskintää harrastavat pelaajat voivat odottaa uusien seikkailujen rantautuvan peliin 19. toukokuuta, kun taas Euroopassa PlayStation-pelaajat pääsevät uuteen seikkailuun mukaan toukokuun 20. päivä.

Julkaisuajankohdat ovat selvinneet House of Wolvesille omistetulla uudella trailerilla. Videolla ei ole pelikuvasta tietoakaan, mutta sen sijaan se viestiikin hieman varoen siitä, mitä tarinan osalta tuleman pitää.

House of Wolves on järjestyksessään toinen mittavampi lisäosa Destinyyn. Sen luvataan lisäävän peliin niin uusia tarinatehtäviä, kolme uutta moninpelikarttaa kuin myös tuoreen Strike-yhteistyötehtävän. Myös jonkinlainen uusi moninpelitila tekee sen myötä samalla tuloaan, kuten myös eräänlainen uusi areenaelämys.

House of Wolves kuuluu osaksi Destinyn noin 35 euron kausikorttia. Aiemmin kausikortilla on voinut jo saada pelin The Dark Below -laajennuksen, joka julkaistiin alkujaan viime joulukuussa. Yksinään ostettuna sille kertyi hintaa 20 euroa.

Lähde: Bungie

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Miten tuo päivä kuulostaa niin tutulta? Ihan kuin olisin jo ehtinyy varata siitä päivästä eteenpäin seuraavat puoli vuotta jollekin toiselle pelille. Hmmm...

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Koska typeryyksissäni menin ostamaan "season passin", joka ei edes kata kaikkea DLC:tä, tulen todennäköisesti palaamaan tämän myötä Destinyn pariin. Voin tosin luvata, ettei innosta yhtään.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä Kornholic

Koska typeryyksissäni menin ostamaan "season passin", joka ei edes kata kaikkea DLC:tä, tulen todennäköisesti palaamaan tämän myötä Destinyn pariin. Voin tosin luvata, ettei innosta yhtään.

Itellä tuli myös tuo Season Pass ostettua jo ennakkotilausvaiheessa. Destinyä tuli pelattua tarkalleen 431,5 tuntia, jonka jälkeen tuli tunne... enää en jaksa!

House of Wolfesia en tule pelaamaan julkaisussa. Olen ajatellut palaavani destinyn pariin vasta pelin elinkaaren "loppupuolella," joka saa olla sit viimeinen katsaus peliin. Tuolloin kun peliin on tullut kaikki mahdolliset päivitykset, niin se onkin hyvä saattaa eläkkeelle.

Seuraavaa osaa Destiny 2:sta tulen harkitsemaan vakavasti siltä kantilta, että haluanko enää minkään yksittäisen pelin vievän niin tuhottomasti aikaa elämästäni !! Suosin sellaista pelaamista jossa pelit vaihtuu suht. koht. tiheään ja näin näkee paljon erilaisia pelimaailmoja ja saa runsaasti erilaisia pelikokemuksia/ elämyksiä. Näin vaikka Destinyn kaltaiset pelit ovat todella nautinnollisia, niin niihin käytetty aika on aivan liikaa!

Tein juuri FIFA 15:sta elämäni ensimmäisen päätöksen laatuaan. Nautin virtuaalijalkapallosta suunnattomasti, mutta se on taas niitä pelejä mihin ei riitä mikään aika !! Näin tein kurinalaisen päätöksen ja lopetin FIFAN pelaamisen kokonaan !!! Katsastan vielä Trophyt pelistä ja vien sen sit samalla vaihtoon 23. päivä kun menen seuraavaan verenluovutukseen. Enkä tule ostamaan pitkään aikaan mitään jalitsu peliä !!

Viimevuosien FIFOISTA olen käynyt läpi FIFA 10, 12, 13, 14 ja 15. Jos ensi syksynä ei nyt ihan kympin arvosanan omaavaa FIFAA tai PESSIÄ tuu, niin meikä pitää elämäni pisimmän tauon virtuaalijalkapallosta !!

Nostoja