Vieläkö ensimmäinen The Witcher -peli on kokematta? Nappaa se nyt ilmaiseksi vielä kun voit / Uutiset / pelaaja.fi

Vieläkö ensimmäinen The Witcher -peli on kokematta? Nappaa se nyt ilmaiseksi vielä kun voit

6.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
The Witcher, witcher, CD Projekt, Noituri, roolipeli, Enhanced Edition

CD Projektin ensimmäinen The Witcher -peli on parhaillaan saatavilla väliaikaisesti ilmaiseksi. Pelin voi käydä noutamassa GOG-kauppapaikalta aina perjantaiyöhön kello 1.00 asti, kunhan hallusta löytyvät vain GOG-tunnukset.

Kyseessä on nimenomaan viimeisimmillä viilauksilla höystetty The Witcher: Enhanced Edition. Pelin voi lunastaa niin GOGin etusivulta kuin pelin omalta tuotesivulta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Hyvä kun tuossa "nostoja"-osuudessa tuo kuvan tuplavee jää pois näkyvistä. Lopputuloksena onkin sitten the itcher 😆. Kenties Geraltia puri joku otus takalistosta ja nyt sitä kutittaa niin vietävästi...

Käyttäjän Scion kuva
Scion

Kaverieni Witcher III hehkutuksesta innostuneena päätin itsekin alkuvuodesta viimein tarttua sarjan peleihin, joista ensimmäinen ja toinen osa olivat (noloa kyllä) jo vuosia maanneet odottamassa Steam-kirjaston pelaamattomien listalla.

Alkuun ensimmäisen osan grafiikat olivat kyllä hiukan kammotus ja sitä oli myös taistelu, joka oli jotakuinkin yhtä sulavaa, kuin vanhainkodin kihdin vauhdittamissa larppaus-iltamissa. Päästyäni näistä yli ja saatuani tuunattua aivoni teknisesti reilun 10 vuoden taakse, huomasin kuitenkin aika nopeasti, miksi pelistä aikoinaan meteliä pidettiin. Ensimmäinen Witcher on tehty teknisesti hiukan ontuen, mutta sellaisella rakkaudella lähdemateriaaliaan kohtaan, että se antaa jo vähän isommatkin rypyt toteutuksessa anteeksi. Sisältö on edelleen varsinkin lajityypin ystäville täyttä timanttia, kunhan vain pystyy pääsemään yli nyt jo vanhentuneesta toteutuksesta. Suorastaan hävettää, että en tullut tätä pelanneeksi jo aiemmin.

Nostoja