Vieläkö fiasko pahenee? Tony Hawk 5 myöhästyy lisää vanhoilla konsoleilla / Uutiset / pelaaja.fi

Vieläkö fiasko pahenee? Tony Hawk 5 myöhästyy lisää vanhoilla konsoleilla

22.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Vieläkö fiasko pahenee? Tony Hawk 5 myöhästyy lisää vanhoilla konsoleilla

Tony Hawk's Pro Skater 5:n painajaismainen julkaisu vain pahenee pahenemistaan.

Nykysukupolven konsoleille kuun alussa äärimmäisen rikkinäisenä ja keskeneräisenä julkaistua peliä ei ilmeisesti nähdä edellisellä sukupolvella vielä pitkään. Pelin PlayStation 3- ja Xbox 360 -versioiden oli määrä ilmestyä marraskuun puolessavälissä, mutta niiden julkaisu näyttäisi nyt siirtyvän pitkälle ensi vuoden puolelle.

– Työskentelemme kehittäjien kanssa tällä hetkellä tiiviisti korjataksemme yhteisömme ilmaisemat ongelmat. Olemme keskittäneet kehitysresurssimme PS4:n ja Xbox Onen korjauksiin ja sisältöpäivityksiin, joten päätimme viivästyttää THPS5:n julkaisua PS3:lla ja Xbox 360:lla, pelin julkaisija Activision kommentoi.

Edellisen sukupolven konsoliversiot eivät ole vielä saaneet minkäänlaista virallista julkaisupäiväarviota. 

Päätös lienee paras mahdollinen ratkaisu tällä hetkellä, sillä nykysukupolven versioiden tämänhetkinen tila ei anna Activisionille juuri juhlan aihetta. Tony Hawk's Pro Skater 5:n arvostelukoodeja ei lähetetty medialle ennen julkaisua, ja syy ratkaisuun on tullut kivuliaan selväksi viime viikkoina. Pelin keskiarvopistemäärä ammattiarvosteluja keräävässä Metacritic-palvelussa on vaivaiset 40 pistettä sadasta, siinä missä palvelun käyttäjät ovat antaneet sille vielä murskaavammat 1,9 pistettä kymmenestä.

Lähde: Eurogamer, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

En ihmettelisi, vaikka kokisi saman kohtalon kuin MK X ja last-gen versio perutaan kokonaan.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

No ei varmaan harmita vanhojen konsolien omistajia, kun joutunut muutenkin kokemaan, että kiinnostavia pelejä pääsee vasta pelaamaan, kun on vain hankkinut uuden konsolin.
Suurempi harmi varmaan julkaisijalle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kuinka typerää voi porukka olla, että ajatellaan tyyliin "Hei, pimitetään peliä arvostelijoilta, niin saadaan edes joku kappale myytyä" sen sijaan että tehtäisiin ihan suosiolla homma kunnolla valmiiksi. Ei tämä huono julkisuus varmasti ole se parempi vaihtoehto kuin viivyttää peliä/kehitystä sen verran, että siitä joku jotain haluaa maksaakin. Toisaalta en myöskään ymmärrä pelaajia, joiden takia julkaisijat luultavasti tätä keljuilua harrastavat. Jos ei ole järkeä odottaa edes paria arvostelua niin varmasti huijataan ja keplotellaan tällä tavalla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Työskentelemme kehittäjien kanssa tällä hetkellä tiiviisti korjataksemme yhteisömme ilmaisemat ongelmat"

Eikös tämä ole Q&A tiimin työ, eikä kuluttajien? Ihmeelliseks on mennyt maailma ja varsinkin se, että pelaajat hyväksyvät tällaisen paskan. Millä tahansa muulla alalla tuo firma olisi done.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

ilmeisesti tällä pelillä on ollu liian pieni kehitystiimi (ja rahoitus) ja liian suuret vaatimukset yleisöltä.

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

''Olemme keskittäneet kehitysresurssimme PS4:n ja Xbox Onen korjauksiin ja sisältöpäivityksiin, joten päätimme viivästyttää THPS5:n julkaisua PS3:lla ja Xbox Onella''
Heh varmaan tarkoitat PS3:lla ja Xbox 360:lla?

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen
Lainaus käyttäjältä Rätsetti

''Olemme keskittäneet kehitysresurssimme PS4:n ja Xbox Onen korjauksiin ja sisältöpäivityksiin, joten päätimme viivästyttää THPS5:n julkaisua PS3:lla ja Xbox Onella''
Heh varmaan tarkoitat PS3:lla ja Xbox 360:lla?

Niinpä tarkoitin. Korjattu, kiitos! :)

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Oon lukenut, että tähän peliin ei ole tarkoituksella panostettu kunnolla, kun ollaan vain haluttu nopeasti kyhätä peli halvalla, että pelisarjan oikeudet pysyisi hallussa ja ettei muut pääsisi käsiksi. Tämähän on normimeininkiä elokuva alalla myös.