Vieläkö kilppareissa on voimaa? Tältä nyt näyttää Turtlesien lupaava paluu pelien maailmaan

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan -vuodot eivät ota loppuakseen. Nyt pelistä on tarjolla ruutukaappauksia.

16.1.2016 14:19

PlatinumGamesin ja Activision toimintapeli Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan odottaa edelleen virallista julkistustaan, mutta vuotoja moinen ei ole estänyt. Nyt viimeisimpänä Pure Xbox- ja All Games Beta -sivustot ovat saaneet käsiinsä ensimmäisen satsin ruutukaappauksia tulevasta pelistä.

Ruutukaappaukset vahvistavat Mutants in Manhattanin nojaavan sarjakuvamaiseen tyyliin ja että kaikki neljä Turtlesia näytävät pääsevän taistelemaan rinnakkain keskenään. Vilaus tietysti samalla saadaan myös pelin muutamiin ympäristöihin ja vihollisiinkin.

Aiemmin pelistä on saatu yksityiskohtia julki myös saavutuslistauksen muodossa. Sitä ennen ikärajapäättäjät ympäri maailmaa ovat paljastelleet, että peli olisi matkalla vielä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin pc:llekin. Vielä kun nyt vain tietäisimme, koska peli julkistetaan ja näin ollen myös julkaistaan virallisesti.

Lisää luettavaa