Vieläkö kilppareissa on voimaa? Tältä nyt näyttää Turtlesien lupaava paluu pelien maailmaan / Uutiset / pelaaja.fi

Vieläkö kilppareissa on voimaa? Tältä nyt näyttää Turtlesien lupaava paluu pelien maailmaan

16.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

PlatinumGamesin ja Activision toimintapeli Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan odottaa edelleen virallista julkistustaan, mutta vuotoja moinen ei ole estänyt. Nyt viimeisimpänä Pure Xbox- ja All Games Beta -sivustot ovat saaneet käsiinsä ensimmäisen satsin ruutukaappauksia tulevasta pelistä.

Ruutukaappaukset vahvistavat Mutants in Manhattanin nojaavan sarjakuvamaiseen tyyliin ja että kaikki neljä Turtlesia näytävät pääsevän taistelemaan rinnakkain keskenään. Vilaus tietysti samalla saadaan myös pelin muutamiin ympäristöihin ja vihollisiinkin.

Aiemmin pelistä on saatu yksityiskohtia julki myös saavutuslistauksen muodossa. Sitä ennen ikärajapäättäjät ympäri maailmaa ovat paljastelleet, että peli olisi matkalla vielä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin pc:llekin. Vielä kun nyt vain tietäisimme, koska peli julkistetaan ja näin ollen myös julkaistaan virallisesti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Toiseksi alin kuva selkeä homage NES:n Turtles 2: The Arcade Gamen A+B-iskulle.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tää tulee kyl hankittua, kun ilmestynee.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Itseäni eivät nuo väkivaltaiset ihmiskilpikonnat juuri kiinnosta, mutta graafisesta tyylistä pidän kovasti. Onpahan vaihtelua ainaiseen, iloisen harmaanruskeaan mukarealismiin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei ehkä ihan sitä mitä toivoin, mutta näyttää ihan kivalta ja voisi olla paöjon huonommankin näköinen. Varmasti hankintaan kunhan eivät itse gameplayta ryssi mitenkään. Hyvin epätodennäköistä, että niin käy, mutta on Platinumillakin ainakin yksi huti jo, että ei sitä koskaan tiedä.

Käyttäjän Miizozo kuva
Miizozo

Graafinen tyyli +10, mutta turtlesien moderni design nenineen ei nappaa sitten yhtään. Mitä vikaa oli vanhoissa kilpparikuonoissa?