Vieläkö klassikkosarjassa on voimaa? Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear päivättiin

Baldurin portit raottavat taas maaliskuun lopulla oviaan Baldur's Gate: Enhanced Editionin saadessa kokonana uuden Siege of Dragonspear -laajennuksen.

5.3.2016 15:50

Legendaarisen Baldur’s Gate -pelisarjan on pian taas aika saattaa roolipelaajat kohti uusia seikkailuja. Maaliskuun 31. päivä julkaisunsa on niin Windows-, Mac-, kuin Linux-koneillakin saamassa Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear, jonka on määrä tarjota noin 25 tunnin edestä uutta Baldur’s Gate -roolipelattavaa.

Siege of Dragonspear ei ole uusi itsenäinen Baldur’s Gate -sarjan osa, vaan laajennus kolme vuotta sitten julkaistuun Baldur’s Gate: Enhanced EditioniinSiege of Dragonspear on näin ollen rakennettu hyödyntäen jälleen siis klassista Infinity-pelimoottoria. Tapahtumiltaan seikkailu pohjautuu laajalti myös ensimmäiseen Baldur’s Gateen tarjoamalla tarinan, joka sijoittuu sekä ensimmäisen että toisen Baldur’s Gaten välimaastoon.

Perinteisen ladattavan version lisäksi Siege of Dragonspearista tuodaan saataville myös mittava erikoisversio. 130 dollaria kustantava paketti sisältää sekä Baldur’s Gate: Enhanced Editionin ja Siege of Dragonspearin DVD:llä, minkä lisäksi mukaan ahdetaan myös laajennuksen ääniraita, kangaskartta, keräilykolikko, virallinen Baldur’s Gate Adventurer’s Guide -kirja, metallinen amuletti sekä seitsemän Baldur’s Gate -teemaista noppaa.

Laajennuksen on tuonut maailmaan muutamista vanhoista BioWare-konkareista erityisesti koostuva yhdysvaltalaispelitalo Beamdog, joka vastasi myös Baldur’s Gate: Enhanced Editionien julkaisusta. Yhtiön tarkoitus tuoda Siege of Dragonspear saataville vielä myös mobiililaitteillekin.

Lisää luettavaa